Najzgodniji crnogorski POLITIČARI: Ko je vaš favorit? (FOTO) - Volim Podgoricu

Najzgodniji crnogorski POLITIČARI: Ko je vaš favorit? (FOTO)

Kada se bavite javnim poslom, onda je za očekivati da se neprestano nalazite „pod lupom“ onih u čije ime odlučujete, što je slučaj sa političarima.

To je slučaj i sa crnogorskom političkom scenom, gdje su se pored onih sa dugom političkom karijerom pojavili i oni nešto mlađi, čije vrijeme tek dolazi.

Mi smo riješili da sastavimo prijedlog listu najzgodnijih crnogorskih političara, koji ne mogu proći neopaženo.

Prema nedavnom istraživanju CEDEM-a, lider Demokrata Aleksa Bečić je drugi po popularnosti kada su političari u pitanju.

Foto: Demokrate Crne Gore

Mlad, i ambiciozan, Bečić koji je inače magistar ekonomskih nauka, ne može proći neprimijećeno kod nježnijeg pola.

Nedavno izabrani ministar sporta Nikola Janović, i van bazena jednako privlači pažnju javnosti. Nakon završetka sportske karijere odlučio je da da doprinos sportu na drugi način, pa je na nedavno završenim izborima kao član Demokratske partije socijalista (DPS) imenovan na poziciju ministra.

Foto: gov.me

Janović je i ranije bio redovno biran u red onih najzgodnijih, samo kada je u pitanju lista sportista.

Lider DPS-a i bivši premijer Milo Đukanović, takođe je jedan od političara koji uživa poštovanje kod dama.

Foto: novosti.rs

Kao mlad je zakoračio u svijet politike, i od tada pa do danas nije izgubio na popularnosti. Đukanović je podnio ostavku na mjestu poslanika u Skupštini Crne Gore.

Aleksandar Andrija Pejović, još je jedan u nizu političara čijoj harizmi dame ne mogu da odole.

Foto: mvpei.gov.me

Nakon nedavno završenih izbora imenovan je na funkciju ministra evropskih poslova. Odgovorna funkcija sa sobom nosi brojne izazove, sa čime se ovaj rođeni Kotoranin uspješno nosi.

Funkcioner Socijaldemokratske partije (SDP) Bojan Zeković, iako mlad, već nekoliko godina učestvuje u kreiranju crnogorske političke scene.

Foto: sdp.co.me

I on je sasvim zasluženo pronašao svoje mjesto na listi najzgodnijih političara, čije vrijeme zasigurno tek dolazi.

Novoizabrani predsjednik Skupštine i član Socijaldemokrata (SD) Ivan Brajović, takođe je jedan od političara koje uživa poštovanje kod dama.

Foto: Biro za odnose sa javnošću

Obrazovanje i višegodišnje iskustvo na poliitčkoj sceni Crne Gore, nesumnjivo je ono što ga između ostalog izdvaja.

Njegov partijski kolega i novi ministar prosvjete Damir Šehović, takođe ne može proći neprimijećeno na našoj političkoj sceni, kada je u pitanju cjelokupni stav i „poruka“ koju šalje o sebi, što pripadnice ljepšeg pola znaju da cijene.

Foto: in4s.net

Iako mlad, Šehović se može pohvaliti da je doktorirao na Beogradskoj bankarskoj akademiji, a predaje i na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.

Poslanik u Skupštini Crne Gore i potpredsjednik Građanskog pokreta URA – Dritan Abazović, svojim jedinstvenim nastupima u javnosti neprestano privlači pažnju dama, koje ne mogu ostati imune na njegovu harizmu…

Foto: rtcg.me

Abazović je takođe jedan od onih političara koji se može pohvaliti titulom magistra, koju je stekao na Fakultetu političkih nauka u Podgorici – smjer Međunarodni odnosi,  a trenutno je doktorant na istom Univerzitetu.

Funkcioner Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić, političar je sa dugogodišnjom karijerom, a njegov šarm i harizma koju posjeduje dame ne mogu ostaviti ravnodušnim.

Foto: novosti.rs

To su samo jedne od karakteristika koje ga izdvajaju od svih ostalih.

Tu je naravno i njegov kolega lider Pokreta za promjene (PzP) i funkcioner DF-a Nebojša Medojević.

Foto: rtcg.me

Njegove nastupe u javnosti dame nesumnjivo prate sa velikom pažnjom, pa je tu i zasluženo mjesto an listi onih najzgodnijih političara na našoj političkoj sceni.

U komentarima nam napišite koji od navedenih političara je vaš favorit, i koga bi trebalo još dodati na listi?

Svakodnevno pojavljivanje u javnosti utiče i na to da ih narod zapamti ne samo po potezima koje sprovode, već i po njihovom fizičkom izgledu.

5 komentara

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com