Beživotno tijelo Džordža Majkla pronašao njegov dečko u krevetu - Volim Podgoricu

Beživotno tijelo Džordža Majkla pronašao njegov dečko u krevetu

Porodica Džordža Majkla i njegovi bliski prijatelji zahvalili su se fanovima za sve riječi podrške i empatije protekla dva dana od smrti popularnog pjevača, za koju su potvrdili da se nije desila pod sumnjivim okolnostima.

“Porodica i bliski prijatelji Džordža Majkla su dirnuti i nemaju riječi kojima mogu da opišu ljubav koju su dobili proteklih dana nakon njegove smrti. Suprotno nekim medijskim navodima, nije bilo sumnjivih okolnosti vezanih za njegovu smrt i iz dubine srca zahvaljujemo onima koji u ovim užasnim vremenima biraju da slave njegov život i zaostavštinu”, saopštio je Majklov publicista.

Saopštenje je izašlo brzo nakon što je pjevačev partner Faddi Favaz izjavio da nikada neće zaboraviti trenutak kada je pronašao Majklovo beživotno tijelo u njegovom domu u Oksfordširu na božićno jutro.

“Ovo je Božić koji nikada neću zaboraviti, kada sam pronašao mrtvog parntera odmah čim sam ustao ujutro kako mirno leži u krevetu. Zauvijek ćeš mi nedostajati”, napisao je frizer poznatih ličnosti koji je sa Majklom bio u vezi pet godina.

Favaz je otkrio da su on i preminula pop zvijezda planirali da idu na božićni ručak, prije nego što im je planove pokvarila pjevačeva smrt u nedjelju u njegovoj 53. godini. Favaz se prisjetio kako je otišao do Majklove kuće kako bi ga probudio.

“Otišao sam do njega da ga probudim i našao ga kako beživotno leži mirno u krevetu. Ne znamo još što se desilo. Sve je bilo dosta komplikovano posljednjih dana, ali Džordž se radovao Božiću, kao i ja. Sad je sve uništeno. Želim da ga se ljudi sjećaju onakvim kakav je bio, a bio je predivna osoba”, istakao je Favaz.

Majklov dugogodišnji bivši partner Keni Gos takođe je opisao pop zvijezdu kao veoma ljubaznog i velikodušnog čovjeka. Gos, koji je bio u vezi sa Majklom od 1996. do 2009, je izjavio da mu je vijest o pjevačevoj smrti slomila srce.

“On je bio veliki dio mog života i volio sam ga mnogo, mnogo. Predivna sjećanja i muzika koju je podario svijetu uvijek će biti veoma važan dio mog života i svih onih koji su ga voljeli”, kazao je Gos.
Nakon što su mediji saopštili da je Majkl preminuo, brojni fanovi su počeli da se okupljaju ispred pjevačeve kuće u Oksfordširu, kao i ispred njegove druge kuće u Hajgejtu, na sjeveru Londona, ostavljajući cvijeće i svijeće na kućnom pragu.

Majklov menadžer Majkl Lipman izjavio je da je pop ikona pronađena u krevetu mrtva na božićno jutro, te da se pretpostavlja da je preminuo zato što mu je srce prestalo da kuca. Policija se pojavila u Majklovoj kući za vrijeme ručka u nedjelju i saopštila da na njegovu smrt gleda kao na “neobjašnjenu, ali ne i sumnjivu”.

Vijest o Majklovoj smrti šokirala je njegove prijatelje i kolege muzičare koji su ga gledali proteklih dana i kazali da nije pjevač nije pokazivao nikakve znake bolesti ili bilo čega zbog čega bi bili zabrinuti za njegovo zdravlje, ali je njegov menadžer Lipman otkrio da se jedna od najvećih pop zvijezda na svijetu nije osjećala dobro u posljednje vrijeme.

Majkl se tokom godina borio sa depresijom, a dva puta je završavao u urgentnom centru, 2011. i 2013, kada mu je život visio o koncu, ali je uspio da preživi.

Nekadašnji član grupe Wham! imao je dosta toga u planu za predstojeću godinu, između ostalog rad na dokumentarcu o njegovom životu koji nosi radni naizv “Freedom”, a koji bi trebalo da izađe u martu zajedno sa reizdanjem njegovog albuma “Listen WIthout Prejudice Vol. 1”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com