Početna » NOVOSTI » Društvo » Pokloni za djecu sa smetnjama u razvoju

Pokloni za djecu sa smetnjama u razvoju

Predstavnici kompanije “Beppler&Jacobson Montenegro” uručili su novogodišnje paketiće mališanima iz  NVO “Puževa kućica” – Udruženje roditelja djece i mladih sa smetnjama u razvoju u Budvi.

“ Naši prijatelji iz kompanije “Beppler & Jacobson” u Hotelu “Avala Spa&Villas” dočekali su naše mališane i obradovali ih  novogodišnjim paketićima. To uzbudjenje dječice ali i radost i uzbudjnje rodtelja i svih nas ostalih je nešto što se teško može opisati. To je momenat kad su ta djeca ista kao i sva ostala djeca i neizmjerno smo zahvalni svima onima koji osmisle takav momenat. Naravno, ovo nije prvi put da nam ova kompanija pomaže i izlazi u susret. Već godinama traju ovakvi dogadjaji, prije nekoliko dana na proslavi desetogodišnjice od početka rekonstrukcije-gradnje hotela “Avala” uručili su nam ček na 1000 eura, prošle godine su nam donirali fizioterapeutski krevet itd.”, izjavila je Nataša Anastasov, predsjednica Udruženja.

Nikola Kasalo, izvršni direktor kompanije “Beppler & Jacobson Montenegro” je kazao da nastavljaju da ne zaboravljaju na one kojima je pomoć najpotrebnija.

“ Zaista smo uživali družeći sa djecom i njihovim roditeljima, sami osjećaj da smo nekako usrećili ove mališane upotpunjuje sav naš rad i poslovni uspjeh. Jer šta bi sve to značilo ako ne bi vodili brigu o onima kojima žive u našem susjedstvu a potrebna im je pomoć a često samo i lijepa riječ i iskrena”, rekao je Kasalo.

 

 

 

Check Also

STRAVIČNA TRAGEDIJA: Stradala djeca od jednu, dvije i četiri godine

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Tramp iznenada okončao odvajanje djece i roditelja: “Nisam želio da porodice budu razdvojene”

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

1 komentar

  1. This is really attention-grabbing, You're an overly skilled blogger. I have joined your feed and stay up for in quest of extra of your magnificent post. Also, I have shared your website in my social networks!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *