Početna » NOVOSTI » Društvo » Pokloni za djecu sa smetnjama u razvoju

Pokloni za djecu sa smetnjama u razvoju

Predstavnici kompanije “Beppler&Jacobson Montenegro” uručili su novogodišnje paketiće mališanima iz  NVO “Puževa kućica” – Udruženje roditelja djece i mladih sa smetnjama u razvoju u Budvi.

“ Naši prijatelji iz kompanije “Beppler & Jacobson” u Hotelu “Avala Spa&Villas” dočekali su naše mališane i obradovali ih  novogodišnjim paketićima. To uzbudjenje dječice ali i radost i uzbudjnje rodtelja i svih nas ostalih je nešto što se teško može opisati. To je momenat kad su ta djeca ista kao i sva ostala djeca i neizmjerno smo zahvalni svima onima koji osmisle takav momenat. Naravno, ovo nije prvi put da nam ova kompanija pomaže i izlazi u susret. Već godinama traju ovakvi dogadjaji, prije nekoliko dana na proslavi desetogodišnjice od početka rekonstrukcije-gradnje hotela “Avala” uručili su nam ček na 1000 eura, prošle godine su nam donirali fizioterapeutski krevet itd.”, izjavila je Nataša Anastasov, predsjednica Udruženja.

Nikola Kasalo, izvršni direktor kompanije “Beppler & Jacobson Montenegro” je kazao da nastavljaju da ne zaboravljaju na one kojima je pomoć najpotrebnija.

“ Zaista smo uživali družeći sa djecom i njihovim roditeljima, sami osjećaj da smo nekako usrećili ove mališane upotpunjuje sav naš rad i poslovni uspjeh. Jer šta bi sve to značilo ako ne bi vodili brigu o onima kojima žive u našem susjedstvu a potrebna im je pomoć a često samo i lijepa riječ i iskrena”, rekao je Kasalo.

 

 

 

Check Also

“Ja svoju djecu vaspitavam da ODU od mene”

Portal Zelena učionica objavio je neobičan tekst o roditeljstvu i metodama vaspitanja koji uveliko podstiče ...

Radnik Doma za djecu bez roditelja silovao djevojčicu od 12 godina

Štićenica Doma za djecu bez roditelja “25. maj“ iz Skoplja, R. I., romske nacionalnosti, koja ...

1 komentar

  1. This is really attention-grabbing, You're an overly skilled blogger. I have joined your feed and stay up for in quest of extra of your magnificent post. Also, I have shared your website in my social networks!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *