Radno vrijeme i dežurne službe za dane praznika u Podgorici - Volim Podgoricu

Radno vrijeme i dežurne službe za dane praznika u Podgorici

Tako će u ponedjeljak, utorak i petak zdravstvena zaštita građana biti obezbijeđena u objektima Doma zdravlja Podgorica Blok pet, Nova varoš, Konik, Tuzi, i Zeta. Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima u Bloku pet, kod OŠ „Savo Pejanović“ i na Koniku od sedam do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u zdravstvenom objektu Nova varoš 24 sata dnevno.

Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima u Tuzima i Zeti zdravstvena zaštita pružaće se od sedam do 15 sati.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od sedam do 21 sat. Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se nalozi primati u objektima u Bloku pet i na Koniku od sedam do 19 sati. Terapija u stanu pacijenata po nalogu izabranog doktora pacijentima će biti pružana svakog dana od sedam do 19 sati.

Dežurna služba gradskog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ radiće 24 sata dnevno. Građanima je na raspolaganju broj telefona 020/440-388.

Dežurna služba Elektroprivrede takođe će raditi nonstop. Onima kojima bude potrebna pomoć ili informacija u vezi sa snabdijevanjem električnom energijom mogu se obratiti na brojeve telefona 020/633-979; 067/240-018 i 020/622-773.

Kol centar Službe zaštite na raspolaganju je građanima 24 sata dnevno, preko broja 123.

Za vrijeme praznika dežurna apoteka biće objekat Montefarma na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, dok će apoteka u Ulici slobode raditi svakog dana po uobičajenom radnom vremenu, od sedam do 22 sata.

Svi marketi „Voli“ biće otvoreni 31. decembra do 17 časova, a nakon Nove godine, opet će početi da rade 2. januara.

Posljednjeg dana ove godine svi marketi „Laković“ biće otvoreni od 6 i 30 do 19 sati, 1. januara od deset do 19 časova, a 2. januara od 6 i 30 do 22 sata.

City Mall biće otvoren 31. decembra od 10 do 18 časova, a neće raditi 1. i 7. januara. Na Badnji dan, 6. januara radno vrijeme tog tržnog centra biće od 10 do18 sati.

Iz Bazara najavljuju da će zadnjeg dana ove godine raditi skraćeno, od osam do 18 časova, a taj tržni centar u Bloku pet neće raditi 1. i 7. januara. Šestog januara Bazar će biti otvoren od osam do 18 časova, a ostalim danima  poštovaće se normalno radno vrijeme.

Tržni centar Delta City radiće danas do 18 sati, a 1. januara neće biti otvoren. Skraćeno će raditi i za 6. januar, a biće zatvoren 7. januara.

Mall of Montenegro – popularni „Gintaš“ neće raditi 1, 2. i 7. januara, a 31. decembra i 6. januara biće otvoren od devet do 18 sati.

(Analitika)

4 komentara

  1. Povratni ping: 2profundity

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com