APSOLUTNI CAR: Najluđi doček Nove godine ikada! - Volim Podgoricu

APSOLUTNI CAR: Najluđi doček Nove godine ikada!

Od velikog broja pijanih vozača koji su 2016. godine „prespavali“ u policijskim stanicama širom Srpske dok se nisu otrijeznili, najduhovitiji su bili Krajišnici čiji su potezi u pijanstvu i policajce tjerali na smeh.

Najsmješniju situaciju priredio je jedan Banjalučanin koji je mrtav pijan dovezen u stanicu. Jedan poziv, na koji imaju pravo svi koji budu zadržani na trežnjenu, on je iskoristio da naruči roštilj.

Naime, njega je policijska patrola jedno jutro pronašla u parkiranom autu dok je dremao. Kada su prišli da vide da li je sve u redu sa čovjekom koji je unutra, odmah se vidjelo da je pijan i da nema nikave šanse da može da vozi. Patrola ga je tada odvezla u policijsku stanicu na otreženjenje.

Ono što je usledilo je sve, koji su bili tog dana u smeni, nasmijalo do suza. U jednom mometnu mu je rečeno da ima pravo da telefonira. Dok su službenici mislili da će pozvati nekog od porodice, što privedeni najčešće i rade, on je okrenuo broj jedne poznate banjalučke roštiljnice i naručio sedam porcija ćevapa. Tada se mrtvo hladno vratio u prostoriju za otrežnjenje. Roštilj nije bio samo za njega, već za sve koji su bili sa njim čak je ponudio i policajce!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com