“Dobro raspoložena žena uvijek dobro izgleda” - Volim Podgoricu

“Dobro raspoložena žena uvijek dobro izgleda”

Poznata glumica voli da izgleda prirodno pa se u skladu sa tim šminka i preko dana i uveče, godinama se njeguje kod iste kozmetičarke koja neagresivnim metodama čini njenu kožu zdravom i blistavom, i ide redovno kod frizera – da se ošiša i ofarba izrastak.

“Moja jutarnja njega započinje čišćenjem kože nakon čega stavim kremu za lice. Kad izlazim iz kuće, ne šminkam se puno, najčešće samo stavim blagu podlogu, maskaru i “Carmex” balzam za usne od mentola. Volim da izgledam blistavo, svježe, zdravo. Uveče ponovo očistim lice i namažem noćnu kremu.

Rijetko može da mi se dogodi da zaspim, a da prije toga ne skinem šminku. U tu svrhu dobro mi dođe mlijeko za lice koje kupujem u najbližoj apoteci.

Usluge šminkera koristim samo ako to zahtijeva snimanje ili slikanje za novine, u suprotnom se sama šminkam i dotjerujem, čak i za važne premijere ili događaje. Nijesam vješta sa mejkapom, znam lijepo najjednostavnije da se našminkam. Ne volim jake karmine, sviđaju mi se oni nježnih boja koji samo osvježe lice. Nokte ne sređujem u salonu jer želim da i oni, baš kao i cijela ja, izgledaju potpuno prirodno, zbog toga mi je lak uvijek diskretan.

Mislim da vesela i dobro raspoložena žena uvijek izgleda lijepo. To je preduslov za ljepotu koja se kasnije samo ističe sređivanjem i odlascima kod manikira, pedikira, frizera…

Otkad je u penziji, moj tata se bavi pčelarstvom pa mama već godinama koristi masku od domaćeg meda. Odlična je, hrani i zateže kožu tako da ona nakon nje blista. Taj mamin recept za ljepotu sam usvojila.

Već nekoliko godina odlazim kod dermatologa Jasmine Vikalo, u čijem centru vjeruju da njegovanje kože nije običan čin već ljubav prema cjelokupnom našem biću. Zahvaljujući njenim neagresivnim i prirodnim metodama sa kožom nemam nikakvih problema. Posjećujem je jednom mjesečno, a kad imam neka zahtjevnija snimanja, i češće.

Kad otkrijem parfem koji mi se dopada, ostajem mu vjerna. Baš dugo koristim “Angel” kuće “Thierry Mugler””.

(Gloria)

1 komentar

  1. Oh my goodness! a tremendous article dude. Thanks Nonetheless I am experiencing concern with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting an identical rss downside? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com