PODGORICA: Popović pokušao nožem da ubije Vuksanovića - Volim Podgoricu

PODGORICA: Popović pokušao nožem da ubije Vuksanovića

Ape­la­ci­o­ni sud Cr­ne Go­re po­tvr­dio je pr­vo­ste­pe­nu pre­su­du ko­jom je Ra­doš R. Po­po­vić (28) iz Pod­go­ri­ce osu­đen na je­din­stve­nu ka­znu od dvi­je go­di­ne i tri mje­se­ca za­tvo­ra zbog po­ku­ša­ja ubi­stva i na­no­še­nja la­kih tje­le­snih po­vre­da.
Pr­vo­ste­pe­nu pre­su­du iz­re­klo je kri­vič­no vi­je­će su­di­je Pre­dra­ga Ta­ba­ša u Vi­šem su­du u Pod­go­ri­ci.
U pre­su­di se na­vo­di da je okri­vlje­ni Po­po­vić 9. apri­la 2015. go­di­ne, oko 1.30, iza knji­ža­re „Kar­ver” u Pod­go­ri­ci, sa umi­šlja­jem po­ku­šao da ubi­je Jo­va­na Vuk­sa­no­vi­ća. Po­po­vić je no­žem ubo Vuk­sa­no­vi­ća u pred­je­lu de­snog zad­njeg di­je­la grud­nog ko­ša.
U pre­su­di se na­vo­di da je Po­po­vić iste ve­če­ri, oko 1.15, na­pao Mi­lo­ša Ne­di­ća i na­nio mu la­ke tje­le­sne po­vre­de. On je Ne­di­ća uda­rio pe­sni­com u ko­joj dr­žao me­tal­ni boks i na­nio mu dvi­je raz­de­ro­ti­ne u pred­je­lu gor­nje usne.

(Dan)

1 komentar

  1. Pretty good post. I just stumbled upon your website and wanted to say that I have incredibly enjoyed reading your blog posts. Any way I am going to be subscribing for the feed and I hope to visit your article once again soon.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com