NOVAK ĐOKOVIĆ: Kada se ona pojavila, osjetio sam ljubav na prvi pogled (VIDEO) - Volim Podgoricu

NOVAK ĐOKOVIĆ: Kada se ona pojavila, osjetio sam ljubav na prvi pogled (VIDEO)

Teniski as Novak Đoković često ističe koliko su mu ljubav i podrška porodice pomogli da se vine u sam vrh sporta i izgradi uspješnu karijeru.

A Jelena, djevojka sa kojom je u vezi više od deset godina, sa kojom ima sina Stefana i sa kojom će ove godine u julu proslaviti treću godišnjicu braka, kako Nole kaže, učinila ga je boljim čovjekom.

O njihovom prvom susretu i trenutku kada je prvi put u životu osjetio šta je ljubav na prvi pogled, Nole je pričao u kampanji “Who makes you”, koja je snimljena za jedan brend, a putem koje je Novak objasnio ko su ljudi koji mu znače u životu.

https://www.youtube.com/watch?v=Polg0aQjxfg

“Ljubav je tako moćna sila i emocija. Prije nego što sam upoznao Jelenu znao sam za ljubav i podršku porodice i ljubav prema sportu. A kada se ona pojavila, osjetio sam ljubav na prvi pogled. Jelena i njena ljubav od mene su napravili boljeg čovjeka”, ispričao je Nole u ovom dirljivom videu.

Jedan od razloga zašto je ovaj par toliko omiljen u narodu, jeste što se u javnosti ponašaju potpuno prirodno. Fotke koje obljavljuju na društvenim mrežama otkrivaju nam da, i pored tolike slave, vode jedan sasvim običan život, pun ljubavi i nježnosti.

Iako rijetko otkriva detalje iz privatnog života, Novak je svojevremeno ispričao da je susret s Jelenom, kada mu je bilo svega 18 godina, predstavljao prekretnicu u njegovom životu.

“Moj prvi sastanak sa mojom ženom, predstavlja prekretnicu u mom životu. Trenutak i obrok koji me je promijenio zauvijek. Snimanje filma o našem prvom sastanku je bilo veoma zabavno. Iskreno sam se osjetio kao da ponovo imam osamnaest godina, i da imam tremu dok sjedim prekoputa najnevjerovatnije žene koju sam ikada vidio, žene koja je sada moja supruga i majka našeg malog sina, Stefana”, ispričao je tada Nole.

Deset godina od ovog sudbonosnog susreta, uslijedilo je i vjenčanje na ostrvu Sveti Stefan.

“Kada sam je vidio u vjenčanici kako se osmjehuje dok korača ka meni, izgledala mi je kao anđeo. Svim silama sam se trudio da taj trenutak upamtim. Bio je to savršen momenat”, ispričao je teniski as tada za magazin “Hello!”.

(Gloria)

2 komentara

  1. you are actually a just right webmaster. The site loading pace is incredible. It kind of feels that you are doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you’ve done a great process on this topic!

  2. Its like you learn my mind! You appear to grasp a lot about this, such as you wrote the e-book in it or something. I think that you just could do with some percent to pressure the message home a little bit, however instead of that, that is wonderful blog. A fantastic read. I’ll definitely be back.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com