ZAKOPANE RATNE SJEKIRE: Željko Obradović prihvatio izvinjenje - Volim Podgoricu

ZAKOPANE RATNE SJEKIRE: Željko Obradović prihvatio izvinjenje

Željko Obradović je kaže prihvatio izvinjenje čelnika Zvezde, ali i dalje im zamjera što nijesu prekinuli pogrdna skandiranja.

Obradović je u izjavi za “Blic” rekao da ga je uvrijedilo to što niko iz Zvezde nije pokušao da prekine skandiranje Bogdanu Bogdanoviću.

“U svlačionicu je došao moj veliki prijatelj Dejan Radonjić, koji mi se izvinio i nemam šta da mu zamjerim. Što se njega tiče, prioritet mu je bio vođenje utakmice, i sve je u redu. Neša Ilić i Nebojša Čović su me zvali i izvinili se. S njima imam izuzetno dobar odnos i oni nisu imali nikakve veze sa pogrdnim skandiranjem. Krivo mi je samo što neko nije reagovao, kao što bih ja uradio da je bila obrnuta situacija” – kaže srpski trener.

Obradović je inače pokrenuo pravu lavinu komentara nakon ove izjave nakon meča protiv Crvene Zvezde, u kom je njegov Fener poražen.

1 komentar

  1. Advantageously, the post is really the sweetest on this notable topic. I concur with your conclusions and definitely will thirstily look forward to your upcoming updates. Saying thanks definitely will not simply just be sufficient, for the fantasti c clarity in your writing. I definitely will at once grab your rss feed to stay abreast of any updates. Genuine work and also much success in your business dealings!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com