NIKOLIĆ PORUČIO: Ako budu ubijali Srbe šaljemo vojsku na Kosovo! - Volim Podgoricu

NIKOLIĆ PORUČIO: Ako budu ubijali Srbe šaljemo vojsku na Kosovo!

Srbija će poslati oružane snage na Kosovo ako Srbi tamo budu ubijani, kazao je predsjednik te zemlje Tomislav Nikolić. On je istakao i da mu se čini da su događaji vezani za voz trzaji odlazeće američke administracije, napomenuvši da je slanje specijalnih jedinica kosovske policije ROSU znak da su Albanci željeli rat.

Nikolić je izjavio je danas da je Srbija spremna da pošalje oružane snage na Kosovo i Metohiju, ako srpsko stanovništvo u pokrajini bude ugroženo.

“Ako budu ubijani Srbi, da”, rekao je Nikolić na pitanje da li je Srbija spremna da pošalje svoju vojsku na Kosovo i Metohiju, prenosi Beta.

Nikolić je poslije sjednice Savjeta za nacionalnu bezbjednost, održane u Generalštabu Vojske Srbije, rekao da Srbija ne želi sukob i da nikoga neće napasti, ali da kao država i po ustavu ima obavezu da štiti svoje gradjane.

Sjednica Savjeta održana posle najnovijeg zaoštravanja u odnosima Beograda i Prištine, pošto juče u Kosovsku Mitrovicu nije stigao voz iz Beograda zbog mogućnosti izbijanja sukoba.

Sporazumi iz Brisela služe da se Srbija podsjeti na šta se sve obavezala, a da ih Albanci jednostavno pogaze, rekao je predsjednik Srbije Tomislav Nikolić novinarima, javlja RTS.

Predmet dijaloga u Briselu treba sada da bude samo voz, odnosno sloboda kretanja, inače ne vidim o čemu treba da pregovaramo s privremenim institucijama PriŠštine i Evropskom unijom, rekao je Nikolić.

EU mora da odgovori da li je tačna Mustafina izjava da su imali njenu saglasnost, rekao je predsjednik Srbije.

“Pojavljivanje jedinica ROSU znak je da su Albanci željeli rat”, rekao je Nikolić.

“Postupaćemo po Ustavu Srbije, svaki novi pokušŠaj završŠiće se lošŠe, o tome neka razmišŠljaju i Albanci i njihovi sponzori”, rekao je Nikolić.

2 komentara

  1. Howdy! I realize this is sort of off-topic however I had to ask. Does managing a well-established website like yours take a lot of work? I’m completely new to running a blog but I do write in my journal every day. I’d like to start a blog so I will be able to share my experience and views online. Please let me know if you have any suggestions or tips for new aspiring bloggers. Thankyou!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com