PODGORICA Opet SKANDALOZNO ponašanje prevoznika: Autobus BLT se pokvario i OSTAVIO putnike! (FOTO) - Volim Podgoricu

PODGORICA Opet SKANDALOZNO ponašanje prevoznika: Autobus BLT se pokvario i OSTAVIO putnike! (FOTO)

Autobus kompanije “BLT” koja obavlja gradski prevoz u Glavnom gradu danas se pokvario i ostavio putnike, bez objašnjenja i – povraćaja novca!

Kako javlja čitateljka portala “Volim Podgoricu” autobus “BLT” koji vozi na liniji Zabjelo – Doljani pokvario se jutros kod mosta u Maslinama i ostavio desetak putnika na ulici!

-Nikakvog objašnjenja, nisu poslali drugi autobus po nas, zvali smo upravu koja nije odgovarala na pozive i, naravno, neće nam vratiti novac. Ja imam mjesečnu kartu, a skoro svaki drugi dan sam primorana da idem taksijem jer čekam autobus po pola sata, a on ne dolazi. Danas je nedjelja, voze na svakih sat vremena, i kada ih konačno dočekate, desi se ovo – revoltirana je naša čitateljka.

Ovo nije prvi put da se gradski prevoznici u Podgorici, koji inače prevoze hiljade putnika dnevno većinom neuslovnim autobusima, ponašaju bahato.

Osim što se žale da je cijena autobuske karte niska, te da su im taksisti “nelojalna konkurencija” vlasnici kompanija koje vrše gradski prevoz u Podgorici, ne čine ništa da poboljšaju uslugu i nabave autobuse koji odgovaraju standardima.

Međutim, nisu oni krivi što su građani nezadovoljni, već gradske vlasti u Podgorici koje već godinama tolerišu neodgovorno i neprofesionalno ponašanje prevoznika i neispravne autobuse na ulicama Glavnog grada. Ne samo da daju ružnu sliku, već, što je mnogo gore, ugrožavaju sigurnost putnika.

Gradski prevoznici u Podgorici pred bankrotom

PODGORIČANI REAGUJU: Autobusi su NEISPRAVNI, SMRDE I KASNE, skupo je i 20 centi!

PODGORICA: U gradskim autobusima LEDNICA, grijanja UOPŠTE NEMA

PODGORIČKI gradski autobusi se RASPADAJU, jutros BLT isključen iz saobraćaja, putnici OGORČENI! (FOTO)

Podgorički GRADSKI PREVOZ iz “kamenog doba”: Za rashlađivanje na +40 otvaraju vrata!

Gradski prevoz do Aerodroma Golubovci, karta 2 eura

Foto čitalac Volim Podgoricu

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com