PUTEVI MOKRI I KLIZAVI: Evo kakvo je stanje prema ZIMSKIM CENTRIMA - Volim Podgoricu

PUTEVI MOKRI I KLIZAVI: Evo kakvo je stanje prema ZIMSKIM CENTRIMA

Kamionima sa prikolicom i šleperima zbog snijega nije dozvoljeno kretanje na dionicama Vilusi – Vraćenovići i Virpazar – Petrovac preko Paštrovačke gore i Jasenovo polje – Šavnik, saopšteno je iz AMSCG.

Svi prilazni putevi prema zimskim turističkim centrima su prohodni.

Narednih dana na dionicama gdje se radi neće biti obustava saobraćaja.

Na magistralnom putu M2-3 Cetinje – Budva, dionica Brajići – Lapčići i Ugnji – treća traka Obzovica, saobraća se jednom trakom naizmjenično zbog radova na putu, uz semaforsku signalizaciju.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje – Njeguši, zbog minerskih radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.3, dionica Podgorica – Cetinje, lokalitet tunel Mekavac, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a na sjeveru države ima snijega.

Upozoravaju se vozači da paze na poledicu u višim planinskim predjelima.

Mogući su odroni na dionicama kroz usjeke i apelovali na vozače da na put ne kreću bez odgovarajuće zimske opreme, koja je i zakonski obavezna za sve kategorije vozila.

Za vrijeme sniježnih padavina zabranjen je saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja, u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com