Sjednica GO SNP-a bez Damjanovića - Volim Podgoricu

Sjednica GO SNP-a bez Damjanovića

U toku je sjednica Glavnog Odbora Socijalističke narodne partije na kojoj će se analizirati izborni rezultat na parlamentarnim izborima, zauzeti zaključak o formiranju lokalne vlasti u Kotoru i nastaviti unutarstranačke pripreme za izbore u Nikšiću.

Sjednici prisustvuje predsjednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić, dok Aleksandar Damjanović nije došao.

Mediji su ovih dana nagađali da li će Dragoslav Šćekić i Aleksandar Damjanović, koji važe za najoštrije protivnike lidera stranke Srđana Milića, prisustvovati današnjoj sjednici.

Šćekić je prilikom ulaska na sjednicu novinarima kazao da od odbora očekuje sve najbolje.

Dolazak Šćekića na sjednicu GO (foto: rtcg.me)Dolazak Šćekića na sjednicu GO (foto: rtcg.me)

Ranije danas je Anteni M kazao da će se  odbor baviti analizom lokalnih i parlamentarnih izbora, kao i predlaganjem kandidata za izbore u Nikšiću. Upitan da li će jedna od tema biti lider partije Srđan Milić i njegova dalja pozicija u stranci, Šćekić je bio kratak:

“Pretpostavljam da će biti, jer je on sazvao GO. O njegovoj poziciji sada ipak ne bih govorio.”

Foto: rtcg.meFoto: rtcg.me

U medijima je juče objavljeno da su nezadovoljni članovi SNP-a spremni da formiraju novu partiju ukoliko na čelu partije Srđan Milić ili ga naslijedi neko njemu blizak. Ipak, neki izvori iz te partije tvrde da je Milić obezbijedio većinu u GO koja će glasati za njegov ostanak na čelu partije, te da će sjednica biti formalne prirode, s obzirom da, kako kažu, neće moći ništa da promijeni.

(Izvor i foto: rtcg.me)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com