USKORO KRAJ LEDENOG TALASA: Evo od kada možete računati na TOPLIJE DANE - Volim Podgoricu

USKORO KRAJ LEDENOG TALASA: Evo od kada možete računati na TOPLIJE DANE

Nakon nezapamćenog talasa hladnog vremena koji je zahvatio Crnu Goru prethodnih dana i kratkotrajne „pauze“, stiže nam opet malo hladnije vrijeme. No, bez brige, od petka nas očekuje toplije vrijeme bez padavina, kazali su iz Hidrometeorloškog zavoda za CdM.

„Naredna tri dana u Crnoj Gori u južnim predjelima umjereno i pretežno oblačnom, povremeno i mjestimično slabe padavine, a na sjeveru pretežno oblačno povremeno sa slabim snijegom. Vjetar mjestimično umjeren i  jak, a na jugu, prvenstveno na primorju, na udare povremeno olujne jačine, istočni i sjeveroistočni vjetar“, kažu iz Hidrometeorološkog zavoda.

Kako su objasnili, sjutra će tokom drugog dijela dana i u srijedu tokom prvog dijela dana biti uglavnom suvo vrijeme u južnim predjelima, dok su u noći između srijede i četvrtka moguće kratkotrajne padavine, a  u nižim predjelima može biti susnježice i snijega.

 

Ipak, iz Zavoda napominju da se radi o vrlo slabim padavinama.

No, stižu lijepe vijesti.

U četvrtak tokom dana postepen prestanak padavina, a tokom petka, subote i nedjelje očekuje nas pretežno stabilno i toplije vrijeme.

„Temperatura sjutra u blagom porastu, zatim tokom srijede i četvrtka u manjem padu, a od petka postepeni porast temperature“, ističu oni.

Od četvrtak će i vjetar oslabiti, pa će u petak i za vikend vjetar biti slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni, a na primorju povremeno umjeren i pojačan, takođe istočni i sjeveroistočni.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com