Momčilo Otašević – Mladić koji na sve moguće načine pokušava da izgubi nevinost - Volim Podgoricu

Momčilo Otašević – Mladić koji na sve moguće načine pokušava da izgubi nevinost

U filmu „Saga o tri nevina muškarca“ mladi glumac Momčilo Otašević tumači ulogu mladića koji na sve moguće načine pokušava da izgubi nevinost.

Momčilo Otašević
Momčilo Otašević, Foto: Mitar Mitrović

Ipak, on misli da to nije dobro, a otkriva i da se nije stideo da sa roditeljima priča o seksu.

– Tinejdžeri bi trebalo da sa svojim roditeljima mnogo više pričaju o tome šta mogu biti i posljedice srljanja u seksualni odnos bez zaštite. Ja sam imao tu prednost da sam to uvijek mogao – kaže za „Alo!” Momčilo.

Film „Saga o tri nevina muškarca“ nedavno je premijerno predstavljen publici u Srbiji, a ovaj poznati crnogorski glumac poručuje, posebno djeci današnjice, da bi prvo trebalo da se informišu o seksualnim odnosima prije nego što stupe u njih.

On takođe smatra da je uloga roditelja ključna za pravilno seksualno sazrevanje.

U Beogradu mi je najljepše.

Zbog snimanja dvije serije za hrvatsko tržište, ovaj popularni mladi glumac otkriva razliku između Beograda i Zagreba, posle nekog vremena provedenog u Beogradu, a živio je skoro dvije godine u Zagrebu.

– Beograd je veći i brži, a Zagreb malo manji i malo sporiji. Drugačiji su. Ne znam. Iskreno, ne bih birao između ta dva, nego mi najviše odgovara ovako da sam u svakom gradu pomalo. Išao bih u inostranstvo i putovao kad god mogu, ali se ne bih selio nikada preko. Dobro mi je ovdje.

– Ovaj film poručuje da će se svi na kraju snaći i da neće ostati nevini. Ali šalu na stranu, mislim da je van filma i svega ovoga veoma bitno da se djeca i tinejdžeri usmjere lijepo i da imaju nekoga ko će ih informisati o takvim stvarima. Kad sam ja bio u tim godinama, imao sam uvijek tu vrstu opuštenosti da sa mojima pričam o seksu. Oni su me savjetovali, i kad god sam imao bilo kakvu nedoumicu, ja sam njih pitao – priznaje crnogorski glumac i objašnjava zbog čega zapravo niko toga ne bi trebalo da se stidi, te da bi razgovor o tome trebalo da bude sasvim normalna i prirodna stvar.

– Nikad me to nije bilo sramota, niti sam se oko toga ustezao. I veoma sam srećan zbog toga. Potpuno otvoreno i opušteno sam pričao o tome i mislim da sam zbog toga zdravo odrastao. Smatram da je to veoma važno za sazrijevanje jedne mlade osobe u svakom smislu te riječi – kaže on, ali otkriva i da trenutno, bez obzira na to što je već napunio 27 godina, ne razmišlja o tome da bi u nekom trenutku mogao postati i tata.

– Nemam baš nikakav očinski instinkt. Baš nikakav. O djeci u tom smislu uopšte ne razmišljam – iskren je Momčilo.

1 komentar

  1. This is a appropriate blog for everyone who is wishes to find out about this topic. You understand a great deal its practically challenging to argue with you (not that I just would want…HaHa). You certainly put a brand new spin on a topic thats been discussed for years. Great stuff, just fantastic!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com