PODGORICA: Meteorolozi ponovo najavljuju snijeg - Volim Podgoricu

PODGORICA: Meteorolozi ponovo najavljuju snijeg

Sjutra če biti pretežno oblačno, na sjeveru povremeno slab snijeg, a u nižim predjelima na jugu, uglavnom poslijepodne i tokom noći, slaba kiša.

Vjetar umjeren do jak, na primorju i veoma jak, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od -10 do 5, najviša dnevna od -6 do 9 stepeni.

Podgorica: Pretežno oblačno, uglavnom od sredine dana slaba kiša, a krajem dana ili tokom noći uslovi za slab snijeg ili susnježicu. Vjetar umjeren do pojačan, na udare jak, sjeveroistočni i sjeverni.

Jutarnja temperatura vazduha oko 2, najviša dnevna oko 6 stepeni.

Promjenljivo oblačno i u četvrtak, na jugu uglavnom tokom jutra, a u sjevernim predjelima ponegdje i prijepodne, povremeno slaba kiša, odnosno slab snijeg.

Vjetar umjeren do pojačan, na primorju na udare jak, istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od -11 do 5, najviša dnevna od -6 do 9 stepeni.
Podgorica: Promjenljivo oblačno, uglavnom tokom jutra povremeno slaba kiša, a moguć je i snijeg. Vjetar umjeren do pojčana, sjeveroistočni i sjeverni. Jutarnja temperatura vazduha oko 1, najviša dnevna oko 7 stepeni.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com