ČUVENI RUSKI METOD I U PODGORICI: Podmladite se i ublažite bore - Volim Podgoricu

ČUVENI RUSKI METOD I U PODGORICI: Podmladite se i ublažite bore

Tretman podmlađivanja i ublažavanja bora koji su osmislili ruski specijalisti, od sada je dostupan i u Podgorici, u ordinaciji Fontis.

Stručan naziv ovog tretmana je mezoterapija – savremena nehiruška metoda ubrizgavanja vitaminskih koktela i aktivnih supstanci u srednji dio kože-mezoderm, po kome je i dobila ime.

Mikroiglice su formirane u roler koji stimulise regeneraciju kolagena i elastina, poboljsava izgled i tonus kože.

Mezoterapiom se dobija intenzivnija hidratacija i ishrana same kože, a proces starenja se značajno usporava.

Cilj mezoterapije u procesu podmlađivanja kože jeste produkcija kolagena, elastina i hijalurona u koži kao i aplikacije pune koncentracije aktivnih supstanci neophodnih za obnavljanje kože.

Ovom bezbolnom metodom rezultati su vidljivi već nakon pet tretmana a samim tim se postiže bolja apsorbcija krema iz asortimana Fontisvih proizvoda.

Ordinacija Fontis je već dvije decenije posvećena očuvanju zdravlja i ljepote kože preparatima na prirodnoj bazi, a o uspješnosti govori činjenica da su njihovi pacijenti iz cijele Crne Gore ali i država regiona.

Linija krema Fontela zasnovana je na istraživačkom radu prvog doktora farmaceutrskih nauka u Crnoj Gori, dr Zorice Potpare i ljekara prirodne medicine Slavice Vučurović koje su na najbolji način spojile distignuća farmaceutske struke (ljekovitih supstanci) i ljekovite prirode i njenih dobara.

-Kreme se pripremaju u sopstvenoj laboratoriji ex tempore (po potrebi) ili u malim serijama što pruža veliku fleksibilnost u tom smislu što na svaku promjenu na koži pacijenta možemo da odreagujemo pravovremeno odgovarajućim preparatom. Izradom preparata u malim količinama izbjegava se upotreba vještačkog konzervansa dok se upotreba prirodnog konervansa svodi na minimum. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu nastala je široka paleta preparata, kako za njegu problematične, tako i za njegu zdrave kože, kažu u Fontisu.

Ordinacija Fontis nalazi se u Ulici Svetozara Markovića br. 1, a besplatan pregled možete zakazati na brojeve telefona 020 248 914 i 020 248 913

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com