PODGORICA: Sve ide po planu - Volim Podgoricu

PODGORICA: Sve ide po planu

Iza fudbalera Budućnosti je osam dana priprema tokom kojih se vježbalo naporno, dva puta dnevno, uz dosta pretrčanih kilometara. Uvodna faza rada zaokružena je trening utakmicom u kojoj su ,,plavi“ savladali svoj omladinski tim sa 5:0.

Vrijeme je da čujemo prve utiske trenera Miodraga Vukotića:

“Sve ide po planu, zadovoljan sam urađenim do sada. Momci pokazuju dobar voljni momenat i želju. Igrači dobro podnose napore jer su jesenas bili fizički spremni, a i tokom pauze su imali program rada kojeg su se pridržavali. Vjerujem da ćemo prvo proljećno kolo dočekati u visokoj formi koja nas je krasila i u prošloj polusezoni”, rekao nam je Vukotić.

Seniorska ekipa očekivano je bila dominantna nad omladincima. ,,Plavi“ su nastupili sa dva tima po 45 minuta, a golove se rasporedili u oba poluvremena tri u prvom, dva u drugom. Strijelci su bili Vujović, Raspopović, Raičević, Sekulić i Janketić.

“Rasporedili smo minutažu svim igračima i najvažnije je da su momci dobro istrčali oba poluvremena. Raduje me pravi pristup, kako fudbalera koji su standardni, tako i onih koji su jesenas manje igrali. Svi žele da daju maksimum”, dodao je Vukotić.

Đalović i Pejaković juče su pored terena gledali nastup saigrača. Razlog su lakše povrede.

“Povrede su uobičajene tokom priprema. Đalović ima smetnji sa koljenom, a Pejaković sa tetivom. Mislim da nije ništa ozbiljno. Očekujem da se brzo vrate u puni trenažni proces kaže kormilar jesenjeg šampiona”.

Simović se vratio u Budućnost, a rukovodstvo čeka odgovor Nikača. Dvadeset sedmogodišnji napadač ima još dvije godine ugovora sa MTK-a i ukoliko se sa mađarskim klubom dogovori oko uslova raskida ugovora, najrealnije je da pojača ofanzivu Podgoričana.

“Od Simovića očekujem da bude veliko pojačanje jer je ranije bio kod nas, poznaje igrače i sistem rada. I on ima problema sa tetivom, ali nadam se da će uskoro početi da radi punim intenzitetom. Što se tiče Nikača, postoji želja kluba da se vrati, kao i njegova želja da ponovo zaigra za Budućnost. Narednih dana znaćemo njegov status u MTK-a. Od toga dosta zavisi hoće li doći do saradnje. Pratimo tržište. Ukoliko se pojavi kvalitetan igrač koji može da unaprijedi našu igru pokušaćemo da ga angažujemo”, zaključio je Vukotić.

(Pobjeda)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com