URNEBESNO: Peđa Mijatović u SKRIVENOJ kameri, ODBIO da da autogram! (VIDEO) - Volim Podgoricu

URNEBESNO: Peđa Mijatović u SKRIVENOJ kameri, ODBIO da da autogram! (VIDEO)

Legendarni fudbaler Reala otkriva kako mu je prijatelj namjestio navijača rivalskog kluba u marketu.

Sadašnji i budući asovi mogli bi mnogo toga da nauče od Predraga Mijatovića, a neka prva lekcija bude ophođenje prema običnom čovjeku, čak i kad je on navijač protivničkog tima i traži nemoguću uslugu.

Mijatović je, naime, bio „žrtva“ skrivene kamere jednog lokalnog madridskog TV kanala, koji mu je podmetnuo navijača Barse da ga dosadno moli da se potpiše na dres katalonskog kluba. U izjavi za Kurir bivši as Partizana i Real Madrida opisuje šta se dešavalo iza kulisa:

– Došao sam u prodavnicu s prijateljem i prodavac je počeo da navaljuje, iako sam mu lijepo objašnjavao da to što on traži od mene ne mogu da ispoštujem i pored moje dobre volje. Rekao sam mu da sam „madridista“, da poštujem Barsu, ali da bi gaf s dresom naljutio navijače Reala – priča Mijatović.

Otkud strpljenja da na fin način odbijate „nepristojnu ponudu“?

– Španci mnogo vole fudbal i svoje klubove. Iz tog razloga navijači zaslužuju respekt. Osim toga, skrivena kamera je snimljena u prodavnici iz mog komšiluka, gdje sam redovna mušterija. Vidi se jasno da pričamo na mjestu gdje se kupuje voće…

Nije vam bilo neobično to što vam prilazi prodavac?

– Ha-ha-ha.. Ma, prijatelj koji je na snimku pored mene, on mi je sve smjestio u dogovoru s TV produkcijom. Ispalo je, ipak, sve dobro!

Peđa o kazni UEFA

NEPRIJATNA VEST ZA NAS PARTIZANOVCE

Vest o Partizanovom izbacivanju iz UEFA takmičenja na jednu sezonu rastužila je Mijatovića.

– Neprijatna je odluka UEFA, najviše za igrače i stručni štab, a onda i za nas navijače. UEFA i FIFA su organizacije sa jasnim pravilima ponašanja i ako se neko ne pridržava propisa, kazne su neminovne. Umiju da budu nemilosrdni, žao mi je što je to osjetio i Partizan – rekao je Mijatović, koji isključuje priče o zavjeri:

– Da bih dao neki bolji komentar, morao bih tačno da znam kakva je odluka i zbog čega je donijeta. Znam samo iz štampe šta se desilo i siguran sam da nema govora o zavjeri.

Mijat o nasljedniku

JOVETIĆ JE MAJSTOR, SAD TO ZNA I REAL!

Za svega tri dana jedan drugi Podgoričanin postao je hit u Španiji. Na debiju za Sevilju Stevan Jovetić je pogodio mrežu Real Madrida u kup meču, da bi u nedjelju uveče golom u 92. minutu prekinuo niz „kraljevskog kluba“ od 40 utakmica bez poraza.

– Drago mi je što se Stevan Jovetić konačno nalazi u španskom fudbalu jer mislim da će u Primeri pokazati svoju pravu vrijednost i talenat. Naravno, nije mi drago što je baš moj Real na svojoj koži osjetio koliko je on dobar igrač. Stvarno je rijetkost doći u situaciju da igraš u tri dana dvije utakmice s Realom, da budu debitantske i da na obje igrač postigne gol. Vjerujem da je to dobar nagovještaj lijepe Jovetićeve karijere u Španiji – kaže Mijatović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com