PODGORICA: Nakon ispitivanja, Milačić pušten kući - Volim Podgoricu

PODGORICA: Nakon ispitivanja, Milačić pušten kući

Nakon što je prije nekoliko sati novinaru Marku Milačiću  uručen poziv da se hitno javi  u Upravu policije, on se pozivu odazvao i  informativni razgovor  je upravo okončan.

On je o tome izvijestio putem Fejsbuk profila.

MILAČIĆ: Pašće KRV, Đukanović, Marković i Vujanović NEĆE BITI bezbjedni

Milačić HITNO pozvan u POLICIJU jer je pominjao Đukanovića i Markovića? (FOTO)

Milačićevu objavu prenosimo u cjelosti:

“Završeno isleđivanje po direktivi iz vrha: policajci su, po nalogu tužioca, ispitivali kao da sam na književnoj sekciji ili ispitu sintakse – šta znači koja riječ, koja sintagma, rečenica, kontekst, šta sam mislio pod ovim, a šta pod onim rečeničnim sklopom, ne bi li se našlo krivično djelo, ne bi li se zaštitio vođa i vrh od riječi, koje su im zvučale kao prijetnja.

Na koncu, nakon što sam im kazao sve isto kao i u intervjuu, dodatno pojašnjeno – da nećemo sjedjeti skrštenih ruku ukoliko odluče da zaobiđu narod, možda i najbrutalnije do sada – onda su odlučili da odustanu, da nema bića krivičnog djela, da nema, time, zadržavanja i pritvora.

Očigledno su željeli da pošalju poruku kako se to ne smije, kako građani moraju da ćute i slušaju, inače će biti ispitivani, a možda i pritvarani. Ne, pojasnio sam im, i to možete pročitati u mojoj izjavi, ima više nego dovoljno ljudi koji neće ćutati ukoliko se, ipak, odluče da nas zaobiđu, da ovako važnu odluku donesu mimo naroda, da ima onih koji će se baviti istinskim neposluhom i otporom.

Rekao sam im, između ostaloga, da bi sve osim referenduma bila okupacija.

Na Bogojavljensku noć želim drugačiju Crnu Goru: bolju, pošteniju i slobodnu.”

Na Bogojavljensku noćZavršeno isleđivanje po direktivi iz vrha: policajci su, po nalogu tužioca, ispitivali kao da sam…

Gepostet von Marko Milačić am Mittwoch, 18. Januar 2017

 

1 komentar

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox now if a comment is added I get four emails concentrating on the same comment. Will there be any way you may remove me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com