Slavko Kalezić FAVORIT za pobjedu na EUROSONGU - Volim Podgoricu

Slavko Kalezić FAVORIT za pobjedu na EUROSONGU

Prvi put u istoriji Crna Gora favorit je za osvajanje Eurosonga po prognozama najuticajnijih kladioničarskih lanaca i to zahvaljujući Slavku Kaleziću. Nedavno naimenovani predstavnice Crne Gore na Eurosongu 2017. u Ukrajini (9, 11. i 13. maj) od juče zvanično ima najveće šanse za pobjedu, pišu Dnevne novine.

Kladioničarski lanac BETFAIR Exchange pozicionirao je Slavka i još neobjavljenu pjesmu “Space” na 1. mjesto sa kvotom 5,1 (za neupućene to znači da na uložen euro Slavkova pobjeda donosi 5,1 eura). Rangiranje stiže 114 dana prije početka Eurosonga i u trenutku kada većina država još nije objavila imena predstavnika, ali to nije omelo kladioničare da objave kvote za sve učesnice. Tako Crnoj Gori i Slavku u leđa gledaju evrovizijske velesile Švedska (6,4), Rusija (6,8), Ukrajina (13)… od zemalja koje su već objavile imena predstavnika, poslije Crne Gore najbolje rangirana je Grčka kvota na pobjedu pjevačice Demy je 22, a slijede Artsvik Arutyunyan i Jermenija (28), Holandija i bend O’G3NE (29)… Crna Gora trenutno gazduje i regionom po procjeni pomenute kladionice kvota na trijumf Srbije je 30, Hrvatske 32, Slovenije 50, Makedonije 100. Kako se bude bližio početak takmičenja sigurno nas očekuje i drukčiji poredak na listi, ali nema dileme da će Kalezić biti u vrhu.

“Svakako da su prognoze odlične. Snažan je to zamajac i vjetar u leđa već na startu priče”, nedavno je poručio Kalezić za DN.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com