NAKON EKSPLOZIJE U PODGORICI: Smjene šefova policije! - Volim Podgoricu

NAKON EKSPLOZIJE U PODGORICI: Smjene šefova policije!

Pomoćnik direktora Uprave policije, šef kriminalistike Milovan Pavićević podnio je juče ostavku, navodeći da to čini iz ličnih razloga.

Prema saznanjima Pobjede, direktor Uprave policije Slavko Stojanović prihvatio je Pavićevićevu ostavku. Ko će ga naslijediti još nije izvjesno, a pominje se nekoliko kandidata.

– To će biti riješeno u naredna dva dana – kazao je izvor Pobjede.

Kako saznajemo, narednih dana doći će do kadrovskih promjena u više centara bezbjednosti. Prema tim informacijama, uskoro će biti smijenjen šef barske policije Miloš Radulović, a na njegovo mjesto doći će Drago Spičanović, dosadašnji šef Odjeljenja unutrašnje kontrole.

“Biće smijenjeni šefovi svih centara i odjeljenja gdje se ne postižu zadovoljavajući rezultati, a promjena će biti i „po dubini“  kazao je nezvanični sagovornik Pobjede.

Iz Uprave policije juče, do zaključenja Pobjede, nijesu se zvanično oglašavali povodom informacije o Pavićevićevoj ostavci. Milovan Pavićević već duže vrijeme na udaru je dijela javnosti koja ga optužuje za navodne veze sa kriminalcima. On je to u više navrata kategorično demantovao. Na funkciju je stupio 20. februara 2015. godine, nakon što je Milan Tomić podnio ostavku zbog serije neriješenih kriminalnih obračuna. Prije toga Pavićević je bio na čelu nikšićke policije.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com