MILIĆ NAKON MARATONSKE SJEDNICE GO: Damjanović je nanio štetu SNP-u - Volim Podgoricu

MILIĆ NAKON MARATONSKE SJEDNICE GO: Damjanović je nanio štetu SNP-u

Glavni odbor Socijalističke narodne partije nakon maratonske sjednice, konstatovao je da je neformiranjem Kluba poslanika u Skupštini Crne Gore i davanjem izjava suprotnim zvaničnim stavovima Glavnog odbora partije, Aleksandar Dajmanović nanio političku štetu i prekršio Statut SNP-a, saopštio je nakon sjednice predsjednik stranke Srđan Milić.

Glavni odbor SNP-a razmatrao je, kako je kazao Milić, izborna i postizborna dešavanja u Crnoj Gori.

“Glavni odbor SNP-a poziva Demokratsku Crnu Goru, Demokratski front, Socijaldemokratsku partiju i Građanski pokret URA da, u skladu sa ponudom Opštinskog odbora SNP Kotor o manjinskoj podršci, u najkraćem mogućem roku, formiramo lokalnu vlast u tom gradu i, u tom smislu, predlože kandidate za predsjednika Opštine i predsjednika Skupštine opštine”, navodi se u kratkom saopštenju nakon sastanka koji je trejao više od sedam sati.

Milić je novinarima kazao da Glavni odbor SNP-a nije usvojio predlog da se donese odluka o pokretanju inicijative o povjerenju predsjedniku partije.

Milić je, na novinarsko pitanje o Damjanoviću, kazao da se “samo raspravljalo o tome da svaki funkcioner u SNP-u, nakon saopštavanja zvaničnih stavova, mora te stavove poštovati”.

On je naveo da se Glavni odbor zadržao na ocjeni da je Damjanović nanio štetu SNP-u i prekršio Statut, Milić je dodao: “oko isključenja i svega ostalog – sačekajte, u narednom periodu…”.

Damjanović nije prisustvovao ni današnjoj sjednici Glavnog odbora SNP-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com