POTRESNO Priznao ćerki da joj je mama Jelena ubijena, Jana pitala da li je i sada LIJEPA - Volim Podgoricu

POTRESNO Priznao ćerki da joj je mama Jelena ubijena, Jana pitala da li je i sada LIJEPA

Devet mjeseci posle smrti moje supruge odlučio sam da petogodišnjoj ćerki Jani kažem istinu. Nije prošao dan a da nije pitala gdje joj je majka. Rekao sam joj da je mama ubijena, da je više nikada neće vidjeti i da je sada na nebu. Obećao sam joj da ću je uskoro odvesti na majčin grob jer je ona to tražila.

Ovako za Kurir počinje ispovijest Zoran Marjanović, suprug pjevačice Jelene Marjanović (33), koja je brutalno ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, a ubica do danas nije pronađen.

Sjetila se nasipa

– Veoma mi je bitan odnos s Janom, ali i njeno mentalno stanje. Svakog dana sam se plašio da od nekog drugog ne sazna istinu koja nam je upropastila život. Bilo mi je žao da je gledam i da na neki način svaki put izbjegavam razgovor s njom o Jeci. Do sada smo joj govorili da je mama otišla da trči, da je nestala i da je tražimo. Stalno me je pitala kada ćemo je pronaći. Bilo me je i sramota njenih pogleda, jer sam nešto strašno krio od nje. Prije nekoliko dana rekao sam joj istinu – otkriva Marjanović.

On dodaje da mu je bilo mnogo teško da sa djetetom razgovara o tome.

– Smatrao sam da treba sve da zna. Ispričao sam joj šta se sve dogodilo tog kobnog dana. Pitao sam je da li se sjeća kada smo bili na nasipu i kada je mama otišla da trči – objašnjava suprug ubijene pjevačice i dodaje da mu je Jana rekla da se sjeća.

Potom je kazao da je ćerkici ispričao kako je mamu, kad je otrčala, susreo neki zlikovac i ubio je i da je ona sada na nebu.

– Odmah me je pitala da li je mama isto tako lijepa i na nebu i kada ona može da ode tamo da je vidi. Objasnio sam joj da mi tamo ne možemo da idemo, ali da ona može nas da gleda odozgo i da je srećna onda kad smo mi veseli i nasmijani. Bila je tužna i, kako ne bi zaplakala, nastavio sam da joj pričam o tome da mama nije svojom voljom otišla, već da je taj zlikovac kriv za to – priča Zoran kroz suze i dodaje:

– Uslijedila je serija njenih pitanja. Željela je da zna kako zlikovac izgleda, kako se zove, gdje je sada i zašto je ubio njenu mamu. Objasnio sam joj da ne znam mnogo toga, ali da će ga policija naći.

Janine suze

Zoran kaže da ga je ćerka pitala šta će biti s njim kad ga nađu, kao i da joj je objasnio da će nakon toga taj monstrum život provesti u jednoj maloj sobici potpuno sam. Uplakanih očiju djevojčica ga je pitala šta to znači kad neko umre.

– Objasnio sam joj da, kad čovjek umre, njegovo tijelo ostaje na zemlji i da se sahranjuje na groblju, ali da duša odlazi na nebo. Rekao sam joj da je mamino tijelo zakopano na groblju i da smo podigli veliki spomenik u obliku srca. Interesovalo ju je da li ona može tamo da ide – prepričava razgovor Marjanović.

On kaže da je mala Jana postavila pitanje koje ga je najviše zaboljelo.

– Pitala je kada će ona da umre i da što prije bude sa mamom. Objasnio sam joj da ona prvo mora da završi školu, da se uda, rodi djecu i da ostari i da će se to desiti tek kad bude stara. Rekao sam joj da mi svi moramo jednog dana umrijeti. Jana je pametna djevojčica i vjerujem da sam samo uz Božji blagoslov uspio sve ovo da joj objasnim – uveren je Zoran.

Očekuje da će ubica biti uhvaćen
ŽAO MI JE ŠTO ZORICA NEĆE SAZNATI IME UBICE

Zoran Marjanović ističe da policija još uvijek uživa njegovo povjerenje jer nije prestala da radi na slučaju.- Očekujem da će ubica ubrzo biti uhapšen. Žao mi je samo što Jecina majka Zorica Krsmanović neće saznati ime monstruma koji stoji iza ubistva njene ćerke. Naša najveća želja je da se ubica što prije otkrije – rekao je Marjanović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com