Podgoričanin na kojeg je LJUBOMORAN Šaban Šaulić (VIDEO/FOTO) - Volim Podgoricu

Podgoričanin na kojeg je LJUBOMORAN Šaban Šaulić (VIDEO/FOTO)

Ti si meni zadržao raspoloženje, a Šaban je ljubomoran na tebe zato što imaš razdeljak. Neka ti je sa srećom u baražu – rekla je kroz šalu Zorica

Radoje Rajo Simonović ima 27 godina i dolazi iz Podgorice. On se stručnom žiriju ”Pinkovih zvezda” predstavio pesmom ”Vino točim al’ vino ne pijem” koju u originalu peva Miroslav Ilić. Njemu glas nije dao samo Šaban šaulić.

– Ima istu frizuru kao ti, što si takav – našalila se Zorica sa Šabanom.

– Ja sam još uvek pod utiskom dečaka koji je pevao pre njega. Očigledno je da on zna da peva, ali bilo je malo nečistih tonova. Međutim, kada se prisetim dečka pre njega koji je razvalio. Možda bi i on bio bolji da je zdrav. Mislim da je četiri stolice stvarno okej – rekao je Šaulić.

– Meni si lepo otpevao. Izgledaš kao da si došao iz Holivuda. Meni si bio odličan. Mogao si i ti da dobiješ peticu i žao mi je što nisi – objasnila je Dara.

Autor: YouTube screenshot

– Imao si sitne greške. Ti si zbog tog prelepog osmeha i zbog tog lepog osmeha zaslužio peticu. Već si nas kupio. Ja za tebe glasam u baražu – objasnila je Maja.

Autor: YouTube screenshot

– Sećam se prvog kruga i tada sam rekla da nam treba neko kao ti. Imaš baršunast glas i harizmu. Vladaš scenom i meni se to dopada. Sad su nijanse u pitanju i to je problem. Zahvaljujući svom lepom glasu i frizuri ti ćeš proći. Ako radiš negde, klub je sigurno pun devojaka – zaključila je Dragana.

– Ti si meni zadržao raspoloženje, a Šaban je ljubomoran na tebe zato što imaš razdeljak. Neka ti je sa srećom u baražu – rekla je kroz šalu Zorica.

 Nakon Radoja nastupio je Renato Zahirović. On dolazi iz Zagreba i ima 25 godina. Takmičar se predstavio pesmom ”Sve mi tvoje nedostaje” koju u originalu izvodi Đani. Njemu glas nisu dali Dara Bubamara i Šaban šaulić.

– Ja obožavam ovu pesmu od našeg druga Đanija. Ali po meni, nisi je baš dobro otpevao. Bili su ti loši krajevi u refrenima – rekla je Dara.

Autor: YouTube screenshot

– Na nekim mestima je bilo dobro, ali nije mi se dopao vibrato koji je malo rogobatan. Za tri stolice je tama – istakao je Šaban.

– Više si mi se dopao u prvom krugu. Onda si bio u nekoj emotivnoj krizi pa je interpretacija bila drugačija. Sada si izgleda bolje što se tiče emocija. Desilo se nešto lepo i ja sam jako srećna zbog toga – kazala je Zorica.

– Zorica i ja smo te se setile. Mislim da ti je to kompliment. Ti praviš divnu atmosferu i ako ne pevaš pod hitno da počneš da pevaš u nekim klubovima – savetovala je Dragana takmičara.

– Ja sam ti bila glas za spas – rekla je Maja, a potom istakla da je za nju Šaban jedan od najboljih pevača i da niko ne može da peva kao on.

– Ljubiću te u usta, pa neka me ubije Goca, neka me juri sekirom oko studija – našalila se Maja, na šta joj je Šaban odgovorio:

Autor: YouTube screenshot

– Šta ima ona da te ubije, ne ljubiš se ti sa njom.

Njihov razgovor prekinula je Zorica Brunclik koja je spustila svoju stolicu.

 (pink.rs/Autor: B. Radonić)

9 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com