Na pripremama 28 reprezentativaca - Volim Podgoricu

Na pripremama 28 reprezentativaca

Karate reprezentacija Crne Gore pripreme za Evropsko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore odradiće u Budvi, 28. i 29. januara, saopšteno je iz Karate saveza.

Navodi se da će treninzi biti odrađeni u sali budvanskog kluba Stari grad. Saopšteno je da je pozvano 28 takmičara.

Selektor muške kadetske i juniorske selekcije u borbama, Slobodan Vlahović, na pripreme u Budvi pozvao je kadete Janka Dževerdanovića (do 52, Omladinac), Balšu Miličkovića (do 57, Omladinac), Vasilija Mićunovića (do 63, Budućnost), Bojana Boškovića (do 70, Omladinac) i Nemanju Jovovića (+70, Bar) i juniore Damira Čolovića (do 61, Bar), Iliju Radonjića (do 68, Omladinac), Aleksu Šuškavčevića (do 76, Bratstvo) i Predraga Smolovića (+76, Onogošt).

Selektor Radoslav Vukićević računa na kadetkinje Tamaru Đurković (do 47, Bar), Jovanu Vukčević (do 54, Bar) i Milenu Jovanović (+54, Omladinac) i juniorke Danijela Ćuković (do 53, Fokus), Ivanu Kovačević (do 59, Buducnost) i Vasilisu Bujić (+59, Bar).

Na pripremama u Budvi, na poziv selektora Slavenka Bajića, treniraće mlađi seniori u borbama Nenad Dulović (do 60, Omladinac), Mario Hodžić (do 67, Omladinac), Nikola Malović (do 75, Onogošt) i Vuk Popović (do 84, Omladinac)

Selektor mlađih seniorki u borbama Žarko Raković na pripreme je pozvao Ivanu Ranđelović (-61, Čempion) i Antigonu Ramović (+68, Ulcinj).

Selektor u katama za mlađe seniore i seniorke, Jugoslav Bukilić na pripremama će raditi sa Tamarom Radunović (Budućnost) i Srđanom Vukovićem (Podgorica).

U konkurenciji kadeta i juniora u katama selektorka Slavka Maksimović okupiće u Budvi Kenana Nikočevića (Bar), Filipa Bakića (Budućnost), Vladimira Mijača (Bar) i Arijana Kočana (Bar).

Saopšteno je da su pripreme kadetkinja i juniorki, zbog učešća selektorke Nele Tatar na turniru Premijer lige, odrađene ranije.

(vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com