PODGORICA: “Da, da Šekspir” i “Isti”sjutra veče u CNP-u - Volim Podgoricu

PODGORICA: “Da, da Šekspir” i “Isti”sjutra veče u CNP-u

U petak 27. januara, na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta u 12 sati, će biti izvedena predstava „Da Da Šekspir“ u režiji Petra Pejakovića. Predstava pripada programskom segmentu – Dječje scene.

Autorski tim predstave “Da Da Šekspir” čine: Dušan Murić, ideja i scenski pokret, Petar Pejaković i Mirko Radonjić, scenografija, Olivera Gajić, kostimografija, i Mirko Radonjić, asistent režije. U predstavi igraju: Slaviša Grubiša, Momčilo Otašević, Mišo Obradović, Sanja Popović, Jelena Simić i Kristina Obradović. Izvršni producenti predstave su Milivoje Lakić i Marija Backović.

Predstava je rađena u kopodukciji Kotorskog festivala pozorišta za djecu, Crnogorskog narodnog pozorišta, Gradskog pozorišta Podgorica i Kulturnog centra „Nikola Đurković“ iz Kotora. Preporučeni uzrast je 10+.

Iste večeri na Sceni Studio u 20 i 30, biće izvedena predstava “Isti”, po tekstu Sare Đurović, u režiji Damjana Čitkuševa.

Scenograf je Stefan Spirovski, kostimograf Olivera Eraković Kosić, izbor muzike je uradio Damjan Čitkušev, a izvršnu produkciju Janja Ražnatović.

U predstavi igraju: Andrea Mugoša, Nikola Perišić, Olivera Vuković, Aleksandar Gavranić, Gorana Marković, Žana Gardašević Bulatović i Mia Vojvodić.

Predstava je rađena u koprodukciji sa Makedonskim narodnim teatrom, Skoplje.

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com