“Sve sam riješio sa Radonjićem u kafani” - Volim Podgoricu

“Sve sam riješio sa Radonjićem u kafani”

Trener Fenerbahčea Željko Obradović kazao je da je nesuglasice poslije meča sa Crvenom zvezdom izgladio sa trenerom Beograđana Dejanom Radonjićem u kafani.

Strategu turskog kluba nisu se dopala skandiranja sa tribina dvorane “Aleksandar Nikolić”, zbog čega je bio veoma ljut nakon susreta.

“Javili su se Neša Ilić i Nebojša Čović. Veče poslije toga bio sam u kafani do kasnih sati sa trenerom Dejanom Radonjićem. Tu je kraj i završena priča. Meni smeta što u srpskom društvu postoje ozbiljne podjele. Jedna od tih je i ona na Partizan i Zvezdu. Da ponovim, bio sam prisutan i kada su neki navijači Partizana vrijeđali neke ljude. Uvijek sam uticao da, ako moji navijači nekoga vrijjeđaju, probam da to stopiram. Imam velike prijatelje među navijačima Zvezde i dobio sam mnoge poruke u kojima mi se izvinjavaju. Radio sam u Panatinaikosu koji ima veliko rivalstvo sa Olimpijakosom. I mnogo, mnogo navijača Olimpijakosa mi je prilazilo u želji da se slika sa mnom. Zato što su prepoznali ovo o čemu pričam i da nikada nisam rekao ružnu riječ o njima”, rekao je Obradović u razgovoru za “Nedeljnik”.

Zvezda je pomenuti duel sa Fenerbahčeom dobila 75:73.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com