Beba sama putovala vozom jer je mama izašla da puši - Volim Podgoricu

Beba sama putovala vozom jer je mama izašla da puši

Iskoristivši priliku da popuše cigaretu na željezničkoj stanici u Le Manu, mlada majka i njen partner nijesu se na vrijeme ukrcali u vagon, pa je sedmomjesečna beba koja je putovala s njima ostala u vozu bez nadzora, saopštila je uprava Francuskih željeznica (SNCF).

Osamnaestogodišnja majka bebe i njen novi partner iskoristili su zaustavljanje brzog voza, koji je vozio na liniji Lil – Nant, da na željezničkoj stanici u Le Manu popuše cigaretu.

Putnici u vagonu u kojem je ostala sedmomjesečna beba primijetili su da je voz krenuo bez njih i aktivirali su zvučni alarm. Zbog bezbjednosnih i logističkih razloga voz nije mogao da krene natrag, pa je odlučeno da nastavi putovanje prema Anžeru, koji je oko 100 km udaljen od Le Mana, a par se ukrcao u sljedeći voz.

Uloga bebisitera od Le Mana do Anžera povjerena je jednom od kontrolora, rekli su iz Francuskih željeznica i dodali da ovakav slučaj do sada nijesu imali.

Na stanici u Anžeru beba je predata majci, a otac djeteta, koji je u policijsku upravu u Anžeru stigao sa svojom majkom jer je maloljetan, podnio je tužbu protiv para zbog ugrožavanja sigurnosti i zdravlja djeteta.

(APF)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com