Jadran dočekuje imenjaka iz Splita - Volim Podgoricu

Jadran dočekuje imenjaka iz Splita

Jadran Carine je u žestokom ritmu utakmica, ali večerašnji meč u regionalnoj A1 ligi spada u kategoriju lakših za jednog od favorita ovog takmičenja.

Gost Novljana je Jadran iz Splita, pretposljednja ekipa na tabeli i sastav koji je do sada sakupio svega četiri boda…

Kada se na sve to doda i kvalitet tima sa Škvera (koji trenutno drži drugu poziciju na tabeli) jasno je zašto je crnogorski predstavnik apsolutni favorit u duelu koji počinje od 18.45 časova uz prenos na TV Arenasport 2.

“Splićani su dobra ekipa, iako tabela ne govori tako. Uz to, pojačali su se sa nekoliko igrača i ne smijemo da ih potcijenimo. Ipak, mi se pitamo, u dobrom smo ritmu, forma je na zadovoljavajućem nivou i vjerujem da nećemo imati problema. N svom bazenu uvijek tražimo trijumf, protiv koga god da igramo, a u ovom susretu sve zavisi od nas”, rekao je Vlado Popadić.

Pitanje je, međutim, u kakvom će sastavu nastupiti Jadran u ovom susretu, jer se na povredu žali jedan od najiskusnijih – Željko Kovačić.

Hrvatski internacionalac ima problema sa šakom, pa će stručni štab vjerovatno tek pred sam početak susreta donijeti odluku da li će zaigrati.

Večeras se igra i hrvatski derbi između Primorja i Juga, a preostala dva meča su na programu u subotu – Budva gostuje Mornaru, dok Mladost čeka Vojvodinu. U ovom kolu je slobodan Partizan.

(vijesti)

1 komentar

  1. My brother suggested I may like this website. He was totally right. This submit actually made my day. You can not consider simply how much time I had spent for this information! Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com