“PROSLAVILE” SE ZBOG DROGE U GAĆICAMA: PODGORIČANKA U TOP 3! - Volim Podgoricu

“PROSLAVILE” SE ZBOG DROGE U GAĆICAMA: PODGORIČANKA U TOP 3!

Jelenu Krunić, učesnicu “Parova” afera sa drogom uoči ulaska u rijaliti vinula je čak do stranica britanskog “Dejli mejla”.

Vodeći britanski tabloid posvetio je veliku pažnju nekadašnjoj go-go igračici u tekstu pod nazivom “Tetovirana srpska selebriti uhapšena sa drogom u gaćama noć uoči ulaska u rijaliti šou”.

Uz priču o hapšenju, “Dejli mejl” objavio je i devet fotografija Jelene Krunić, na kojima je uglavnom obnažena i na kojima su u prvom planu njene brojne tetovaže.

Krunićeva je, da podsjetimo privedena noć uoči ulaska u “Parove” i to u akciji policije na praćenju grupe dilera. Policija je Krunićevu i njenog prijatelja zatekla na ulici, najvjerovatnije par minuta nakon što su kupili drogu. Pretresom je kod Krunićeve nađen gram “kristala”, sakriven u donjem vešu. Posle privođenja u beogradsku policiju ona je puštena a protiv nje je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku, što znači da će se braniti sa slobode.

Upravo ta činjenica omogućila joj je da već sjutradan uđe u rijaliti u kome svakodnevno vodi oštre razmirice sa najpopularnijim srpskim krimi-starletanom, Kristijanom Golubovićem, koji se na svako malo telefonski uključuje u program i to iz zatvora u Požarevcu, gdje služi kaznu, takođe zbog droge.

Međutim, Krunićeva nije jedina atraktivna dama sa ovih prostora koja je uhvaćena sa drogom u donjem vešu.

prlja

Nina Prlja, koja je ušla u posao elitnog dilovanja droge prije mjesec dana uhapšena kao dio grupe Srba, koji su kao “mule” švercovale kokain u Dubai.

Devetoro uhapšenih vodili su veoma aktivan i uzbudljiv život, a u tome se najviše isticala upravo Prlja, koja je u Dubaiju živjela u luksuznim hotelima, odlazila na modne revije i otmene žurke.

U Srbiji je poznata po bliskom prijateljstvu sa rijaliti zvijezdom Natašom Šavijom.

Droga je oduvijek i neizostavni dio prostitucije, posebno one na visokoj nozi, a “elitnu” prostituciju, koja je do skoro podrazumevala luksuzne hotele, bogatu klijentelu i elegantne dame istančane ljepote sada su zamijenile starlete, klaberke, selebriti djevojke sa društvenih mreža, koje se takmiče u što većoj obnaženosti…

djuhic

Zbog droge u donjem vešu ljetos je u tivatskoj marini “Porto Montenegro” uhapšena i drugarica čuvene Kotoranke Željke Rolović poznatije kao madam Željka. Uhapšena Ema Đuhić (24) iz Podgorice u gaćicama je krila sedam paketića kokaina, ukupne težine 7,5 grama.

Madam Željka, koja je od ranije dovođena u vezu sa podvođenjem djevojaka, najviše poznatih starleta puštena je iz policije odmah poslije saslušanja, dok je Đuhićevoj najprje određen pritvor, ali je kasnije istraga protiv nje obustavljena.

Sakrivanje droge u donjem vešu bio je, prije nekoliko godina, povod jednom beogradskom policajcu da ispolji svoju seksualnu manijakalnost. On je, ordinirajući oko Studentskog trga presretao žene, i tražio od njih da skinu gaćice kako bi provjerio da ne kriju drogu. Poslije prijave tri žrtve, postavljena mu je zamka i on je uhapšen.

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com