Predsjednik WBC-a će lično uručiti pojas pobjedniku meča Zlatičanin – Garsija - Volim Podgoricu

Predsjednik WBC-a će lično uručiti pojas pobjedniku meča Zlatičanin – Garsija

Dejan Zlatičanin će titulu prvaka svijeta braniti u prepunoj “MGM Grand areni” u Las Vegasu, u kojoj već vlada sjajna atmosfera.

“Predsjednik najprestižnije WBC verzije Mauricijo Sulejmani će lično uručiti šampionski pojas pobjedniku. Pričali smo sa njim i on smatra da je Dejan bolji bokser i da će zadržati titulu prvaka. Atmosfera je fantastična, jer je na meč došao veliki broj Crnogoraca iz svih krajeva Amerike, ali i desetak navijača iz Crne Gore. Svi očekujemo da će Dejan odbraniti tiulu i da će meč riješiti do 6. runde”, kazao je za “Vijesti” Milorad – Mijo Martinović, predsjednik Crnogorske profesionalne bokserske federacije.

Televizija “Vijesti” ekskluzivno će prenositi meč.

“Uspjeli smo da obezbijedimo da i ljubitelji boksa u Crnoj Gori uživaju u jednom neviđenom spektaklu. To, prije svega, zahvaljujući predusretljivosti funkcionera iz “Showtime-a”, i Alek Vajsfeldu, Rusu koji živi u Los Anđelesu i članu Dejanovog promoterskog štaba. On ima odlične kontakte i prijaateljstav sa velikom televizijskom kućom”.

Meč Zlatičanina i izazivača, Majkija Garsije očekuje se da počne oko četiri sata.

“Dejan se osjeća odlično i niko u našem štabu ne sumnja u njegovu pobjedu. Znamo da će jedan od sudija biti naš stari znanac, Italijan Vido Kavaljeri”, zaključio je Martinović.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com