KO JE ONA?! 10 Nikšićana OTKUPILI 1.000 KARATA za Ljupkin nastup, i ČASTILI još 25.000! (FOTO) - Volim Podgoricu

KO JE ONA?! 10 Nikšićana OTKUPILI 1.000 KARATA za Ljupkin nastup, i ČASTILI još 25.000! (FOTO)

Pjevačica Ljupka Stević je prošlog vikenda pjevala na otvaranju najveće diskoteke Cataleya u Nikšiću, i dobila bakšiš oko 25.000 eura iako je diskoteka bila – gotovo prazna!

Razlog nije slaba prodaja karata po cijeni od tri eura, već činjenica da su desetorica muškaraca otkupili sve karte kako bi “na miru” uživali u nastupu lijepe pjevačice.

 “Diskoteka je bila potpuno prazna, ljudi su morali da se vraćaju s ulaza, jer su neki žestoki momci platili sva mjesta u klubu. U tom lokalu može da bude hiljadu ljudi, jer je prostor na tri nivoa, a karta je bila samo tri eura. Ti momci su dali tri hiljade eura samo za ulaznice”, rekao je neimenovani izvor “Kuriru”.

Ljupka je sjedjela i pjevala s njima u separeu, a oni su je neprestano čašćavali. Mislim da je dobila barem 25.000 eura, što je ogromna suma”.

Ova 30-godišnja pevačica svoju muzičku karijeru  gradi od svoje 16. godine. Odrasla je u Kostolcu, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Ljupka je živjela i nastupala u Americi i Kanadi godinu dana, dok trenutno stanuje u Beogradu gdje najviše i nastupa.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com