NAJDETALJNIJI HOROKOP ZA FEBRUAR: Saznajte šta vam zvijezde predviđaju - Volim Podgoricu

NAJDETALJNIJI HOROKOP ZA FEBRUAR: Saznajte šta vam zvijezde predviđaju

Ovan

Ljubav

Proleće je još uvek daleko od nas, ali izgleda mi da u vašoj spavaćoj sobi već sve cveta! U vašem polju ličnosti je vaš vladar Mars, a tu je I Venera, koja vlada vašim partnerskim odnosima. Pred vama i voljenom osobom su dani ispunjeni aktivnostima (ne samo u spavaćoj sobi), jednom pozitivnom i podsticajnom energijom. U drugom delu meseca mogu se stvoriti neki preduslovi za vašu ljubomoru i pomalo impulsivne reakcije prema partneru. Možete postati svadljivi i izazivati rasprave sa voljenom osobom. Slobodnima ovaj mesec donosi veliku potrebu za osvajanjem i « dokazivanjem » kada je suprotni pol u pitanju. Neki od vas mogu čak i lutati od avanture do avanture. Mesta poznanstva su izlasci, druženja sa prijateljima, društvene mreže. Vrlo često ćete u ovom periodu pomešati strast sa ljubavlju, pa nije ni čudo što mnogi od odnosa koji sada budu započeti neće imati neki naročit rod trajanja. Treća dekada će nekima od vas doneti I ulazak u tajnu vezu sa zauzetim osobama.

Posao

Velika lična inicijativa I angažovanost obeležiće ovaj period. Sa ovolikom količinom energije koju trenutno imate, nema nepremostivih prepreka I neosvojivih vrhova za vas. Naročito će prvi deo februara biti aktivan, pred vama će se poslovne šanse otvarati, a vi ćete itekako umeti da prepoznate prave I iskoristite ih. Jedino čega biste trebali da se čuvate jeste nestrpljivost I požurivanje onih sa kojima sarađujete. Neće svi moći da prate vaš tempo. Pokušaćete I nadređenima da se na neki način nametnete, što može rezultovati prolaznim sukobima I tenzijama. U drugom delu meseca moraćete više vremena da odvojite za planiranje, proračune I analize, da biste znali u kom pravcu da se usmerite.

Zdravlje

Sam početak meseca može doneti neku sitniju zdravstvenu problematiku – prolazne viruse, glavobolje ili probleme sa sinusima. Ostatak februara je prilično dobar. Mars u vašem polju ličnosti donosi veliku energiju, koju ćete morati da potrošite na neki način – najbolje kroz kretanje I fizičku aktivnost.

Bik

Ljubav

U emotivnim vezama ovaj kraj januara je idealan upravo da se neke stvari okončaju, ali i da se konačno dobiju i dugo očekivani odgovori. Možda je vreme da, ukoliko ste nekoliko puta odlagali da okončate vezu koja je postala monotona, napokon presječete. Svi aspekti su na vašoj strani, samo se usudite i krenite dalje. Čekaju vas prijatna iznenađenja. Strasti će funkcionisati, I to bolje nego inače I tu ne leži nikakav problem.

Ukoliko ipak ostanete u vezi, poslednja dekada meseca može doneti jaču nervozu, a postoje šanse i za rasprave i svađe.Ono što se može postaviti kao prepreka među vama jeste određeno nezadovoljstvo zbog toga što će vam izgledati da je partner usmeren mnogo više na sebe, nego na vas dvoje kao par. Činiće vam se povremeno da se trudite bez nekih većih rezultata.
Kod slobodnih – vaša vladarka Venera u tranzitu kroz znak Ovna, potenciraće na željama I telesnim zadovoljstvima. Nećete hteti da čekate, niti da samujete – postavićete se kao osvajač, kao osoba koja uzima ono što joj se dopadne. Moguće su avanture (neke od njih I tajne prirode), ali u svemu što se bude dešavalo zaista ima jako malo mesta za neku stabilniju vezu. Uglavnom će to biti brza I impulsivna zaljubljivanja, obojena strašću I kratkotrajne burne priče.

Posao

Koliko je poslovni segment kočio I obilovao preprekama I blokadama tokom januara, toliko će u februaru situacije krenuti da se odvijaju mnogo brže. Neki put I vas tempo događaja može iznenaditi I možet se čak u nekom trenutku naći u škripcu da sve stignete da odradite na vreme. Dosta toga vam ide na ruku tokom ovog meseca – neki vaši planovi počinju da se razvijaju, a otvaraju se I nove poslovne prilike. Zbog naglašenog polja tajni I tajnih neprijatelja, trebali biste da vodite računa o nelojalnoj konkurenciji, ali I o pokušajima pojedinaca da vas nekim svojim delovanjem onemoguće ili zaustave. Finansije – promenljivo

Zdravlje

Biće potrebno da povedete više računa u zdravstvenom segmentu. Postoje jače mogućnosti za upale, virusne infekcije, temperaturu. Takođe, dosta će biti primetna I nervoza, glavobolje, poremećaji u spavanju. Ovo je period kada kroz jaču fizičku aktivnost možete doprineti svom zdravlju I tome kako se osećate.

Blizanci

Ljubav

Brzo ćete shvatiti da način funkcionisanja u emotivnim vezama koji je doveo da se tokom januara vi I voljena osoba često razmimoilazite I ne uspevate da ostvarite sklad, treba menjati pod hitno. Istina je da partner bespotrebno “zateže” neke situacije, pa ćete vi morati da budete osoba koja će se prilagođavati, koja će organizovati zajedničke “akcije”, I činiti da kao par budete usklađeniji. Naglašeno polje prijatelja govori o tome da biste trebali da se kao par više družite, izlazite, budete društveno aktivni. Moguće je da neko iz vašeg društva ima nešto protiv vašeg partnera, ili pokušava da vam “soli mozak” I organizuje vaš odnos – zaustavite ovo na vreme. Ukoliko ste slobodni, pred vama su neki opušteniji dani. Bićete u kontaktu sa više osoba, često izlaziti, flertovati, “muvati se”. Ako ne budete mogli odmah da se odlučite za jednu osobu, kojoj ćete pokloniti u potpunosti svoju naklonost, ni nemojte požurivati sebe. Vreme će iskristalisati neke situacije, ali I neke osobe, pa ćete znati na koju stranu da se okrenete.

Posao

Brzo kretanje Merkura, vladara Blizanaca, kroz tri znaka – govori o aktivnosti, brzim promenama, delovanjima I velikoj kreativnosti. Veći deo meseca biće vam jako naglašeno polje inostranstva I obrazovanja, pa nije ni čudo što će mnogi od vas usmeriti svoje snage I delovanja u tom pravcu. Računajte tokom ovog perioda na veliku podršku I usluge od strane drugih, koja bi vam mogla prilično iznenada otvoriti nove poslovne prilike, naročito u drugom delu meseca. Više pažnje će biti neophodno da obratite na finansijski segment. Tu može biti nekih manjih “padova”, ali ćete se uspešno izvući.

Zdravlje

Prva dekada meseca donosi još uvek probleme sa imunitetom, ali to možete popraviti jačom ishranom I uzimanjem vitamina. Tokom druge dekade sledi veliko energetsko dizanje I sigurno je da ćete se osećati više nego dobro. Pripadnici starije populacije Blizanaca tokom treće dekade meseca neka obrate više pažnje na probleme sa krvnim pritiskom.

Rak

Ljubav

U toj meri ćete biti usmereni na poslovni, naročito finansijski segment života, da vam povremeno neće biti ni do partnera ni do stabilnosti u vašim ljubavnim vezama. Da ne grešim dušu, voljena osoba će biti dosta korektna prema vama, ali to jednostavno neće biti dovoljno da biste se vi opustili I više posvetili njemu. Pred vama je jedan dosta promenljiv mesec, gde naročito prva polovina može biti opterećujuća za vas. Ono što možete uraditi, jeste – da ne dozvolite da materijalni problemi vrate odnos sa voljenom osobom tri koraka unazad….Ukoliko ste slobodni, vi ćete ipak uspevati da poslovni život I probleme gurnete po strani I usmerite se I na ljubavna pitanja. Ipak, nećete imati vremena da neki odnos gradite postepeno, pa će vam možda više odgovarati neki strasni kontakti ili priče koje vas ne “obavezuju” baš mnogo. U prevodu – usamljenim Rakovima će biti potrebno da ih neko “prodrma”, strašću I intenzitetom I da učini da zaborave na sivu poslovnu svakodnevicu. Potrebna vam je opuštenost I ljubavno “ludilo”.

Posao

Polje karijere će biti jako naglašeno tokom februara, tranzitom Marsa I Venere. Vidi se da će svi vaši napori biti usmereni na ovu stranu, I ovaj mesec biste trebali da iskoristite da napravite neke značajnije pomake. Ambicioznost se može probuditi, kao I naglašena volja I inicijativa. Ovo bi moglo donekle da vam oteža situaciju, jer nećete uvek moći da se usaglasite sa onima sa kojima sarađujete, a postojaće I naglašena impulsivnost sa vaše strane, pa biste, posebno u poslednjoj dekadi februara, trebali da budete promišljeniji u svojim delima I odlukama. Ne uplićite se u neke novčane “petljancije”, jer možete izgubiti.

Zdravlje

Zdravstveni segment može donekle trpeti, najviše zbog neredovne ishrane, stresa I iscrpljivanja kroz posao. Možete biti podložniji virusnim I bakteriološkim infekcijama, a starija populacija Rakova bi trebala da obrati pažnju na krvni pritisak. Mogući su problemi I sa glavoboljama, nesanicom, sinusima.

Lav

Ljubav

Vaše emotivne relacije su pod prilično dobrim uticajem tokom februara meseca. Partner i vi ćete umeti da se prilagodite jedno drugom, međusobna podrška je jako naglašena, a stoji vam i mogućnost realizacije zajedničkih planova o kojima se već neko duže vreme priča. Jedino se poslednja dekada meseca prikazuje kao nešto nepovoljnija po vas dvoje – u tom periodu se potrudite da maksimalno otvoreno razgovarate i da ne dozvolite da bude nekih nejasnoća i nerazjašnjenih situacija između vas. Sve u svemu – ovo može biti odličan period u kojem ćete unaprediti vaš odnos. Slobodnim Lavovima sledi jedan lep i podsticajan period, ispunjen živošću, dobrim raspoloženjem i zanimljivim osobama. Koliko god vam prvi deo meseca prijao, jer će vam doneti neke zanimljive osobe u život, toliko će drugi deo februara biti mnogo bolji u smislu započinjanja odnosa koji ima zaista lepe predispozicije da potraje. Vaši ljubavni snovi mogu biti ostvareni – uživajte u dobrim momentima i zadovoljstvu.

Posao

Evidentno je da ćete morati da ulažete dosta truda I da je prilično opterećujuć poslovni mesec pred vama, ali nemate razloga da budete zabrinuti. Pa vi ste bar neko ko se nikada nije bojao da istinski “zagrize” kada je posao u pitanju I pokaže od čega je sazdan. Poenta je da ćete uspeti da ostvarite vrlo zadovoljavajuće poslovne rezultate, ali je problem u tome što nećete moći da radite na svoj način. U suštini – moraćete da budete spremni na prilagođavanje okolnostima I ljudima sa kojima radite, a često ćete imati osećaj da je kontrola u tuđim rukama, umesto u vašim. U finansijskom segmentu očekuju vas promenljive situacije, ali zadovoljavajuć saldo na kraju meseca.

Zdravlje

Ni u februaru zdravstvena situacija neće biti u potpunosti “čista”. Vidi se da u ovaj mesec ulazite sa nešto smanjenom energijom, I definitivno ćete morati da vodite računa o sebi I na dalje. Potrebno je da ojačate svoj imunitet, vodite više računa o ishrani, kretanju, rekreaciji.

Devica

Ljubav

Strast je tokom februara jedan moćan element koji će itekako uticati na poboljšanje kvaliteta vašeg odnosa. I sami znate na koliko ste komplikovan način vi I voljena osoba funkcionisali tokom februara, I definitivno vam je potrebno da se više opustite, rasteretite, malo uživate u svojoj ljubavi. Možda će se tokom prve dekade meseca još uvek provlačiti neke situacije iz proteklog perioda, ali nakon toga – pred vama dvoma se otvara jedno zaista podsticajno vreme. Ako ste slobodni – u februar mesec ulazite prilično razočarani ljubavnim dešavanjima tokom februara. U suštini, ništa se naročito nije događalo, a ako I postoji osoba koja vam se dopada, tu je nešto zakočilo, zablokiralo I ni makac sa mesta. Zato sada dozvolite sebi da uživate u životu, opuštenosti, neobaveznim I zanimljivim kontaktima. Ako I ne dođe do realizacije neke ozbiljnije priče tokom februara, makar ćete uživati punim plućima. Mogli bismo najpre da kažemo da je februar u suštini uvod u prava ljubavna dešavanja, koja će ići tokom marta meseca.

Posao

Poslovno, februar je izuzetan mesec u kojem će Device itekako moći da pokažu svoje pune kapacitete, kreativnost I sposobnosti. Ono što vam neće ići na ruku je finansijski segment, gde može biti većih “padova”, pogotovo u drugom delu meseca, pa se potrudite da budete maksimalno ozbiljni po pitanjima novca, troškova I ulaganja. Najveći deo ovog meseca Merkur, vladar vašeg znaka, provešće u polju poslovne svakodnevice, obaveza I odgovornosti, što će vam doneti veliku posvećenost, ali I odličan kontakt sa saradnicima. Privatnicima je druga polovina meseca naročito pogodna za ostvarenje novih poslovnih projekata.

Zdravlje

Zdravstvene tegobe uglavnom mogu pogoditi pripadnike starije generacije Devica, I manifestovati se kroz probleme sa kostima, nogama, zglobovima. Za mlađu populaciju se savetuje da vode računa o svom imunitetu time što će obratiti pažnju na ishranu, uzimati dovoljno vitamina I minerala.

Vaga

Ljubav

Dok je Venera, vladarka vašeg znaka, prolazila kroz znak Riba I mesto svoje egzaltacije, vi ste bili spremni da u potpunosti podredite svoje interese partnerovim. Međutim, Venera se seli u znak Ovna već između 3-eg I 4-og februara, mesto gde je u padu I gde ne ispoljava svoju nežnu I emotivnu stranu najbolje, već pre postaje zahtevna, preterano dinamična, željna toga da “istera svoju volju”. U ovom periodu možete smatrati da voljena osoba gleda samo svoje interese I da ne obraća dovoljno pažnje na vas I kvalitet veze. Umesto da se trudite oko njega, kao do sada, vi ćete INSISTIRATI. To svakako može doneti neke razmirice I nerazumevanje. Ono što je dobro jeste da ćete I vi I partner biti pod dejstvom jakih strasti, pa je itekako moguće da razmirice rešavate na najbolji način, u krevetu. Ako ste slobodni, u ovom mesecu ćete se postaviti kao osvajač. Nećete imati razumevanja I strpljenja da sa nekim flertujete I muvate se do u beskonačnost – potrudićete se da dobijete osobu koju želite. Biće ovo dani jakih strasti I ljubavnih pobeda.

Posao

Prvo da vas obradujem – finansijski je ovo više nego dobar mesec I tokom njega možete napraviti baš veliki preokret u ovom segmentu. Jedino vam je poslednja dekada februara prikazana kao nešto komplikovanija, I u tom periodu vodite računa da ne napravite neki potez koji bi vas doveo u gubitak. Poslovno – pred vama je vreme velikih aktivnosti, jake inicijative, ali I povremene nestrpljivosti. Vidi se da ćete dati sve od sebe da osvojite nova tržišta, napravite solidne dogovore I ugovorite saradnje koje mogu imati duži rok trajanja. Samo ne budite previše zahtevni I naporni u nekim kontaktima, jer to može biti kontraproduktivno.

Zdravlje

U proteklom periodu ste se prilično usedeli I definitivno vam je potrebno kretanje I boravak na svežem vazduhu. Bićete “slabi” kada su bakteriološke I virusne infekcije u pitanju I morate jačati svoj imunitet – vežbama, pravilnom ishranom, sa mnogo voća I povrća, naročito zeleniša. Starijim pripadnicima ovog znaka mogući su problemi sa glavoboljama, sinusima, eventualno krvnim pritiskom.

Škorpija

Ljubav

Vi u ovom mesecu morate biti inicijator ljubavnih dešavanja I zajedničkih momenata sa voljenom osobom. Posle dužeg vremena, osećate se dobro, raspoloženo I puni energije I nemojte baš sve svoje snage iskoristiti na posao I materijalni segment – učinite svakodnevicu sa partnerom zanimljivom, podsticajnom, punom strasti I varnica. Ako voljena osoba bude povremeno teška, komplikovana ili zahtevna – “ispeglajte” to na pravi način – time što ćete je odobrovoljiti, oraspoložiti, pokazati joj koliko ste “ludi za njom” I koliko je želite. Ako ste slobodni – u ovom se mesecu vodite samo strastima, I to je jednostavno tako. Pričati o nekoj baš pravoj emotivnoj vezi sada je prilično teško, ali ako govorimo o intenzivnim erotskim susretima, to je već prava stvar za vas! Doduše, vi možete neku od ovih priča nazivati ljubavnom vezom, ali iskreno – od tog posla ništa. Dok vas bude “drmala” strast, bićete tu…ako nje nestane, I vi ćete ispariti bez traga….Takođe, moguće je da će vam više osoba privući pažnju..

Posao

Vaš vladar Mars, u znaku je Ovna, gde ispoljava svoje najjače dejstvo I u polju poslovnih okolnosti, svakodnevice, ljudi sa kojima ste u kontaktu na dnevnoj bazi. Imate inicijativu, imate volju, znate šta je ono što želite I itekako ćete težiti da svoje poslove razvijete, ali I da u kontaktima sa drugima predstavite sebe kao vođu. Kakva god da se problematika tokom ovog perioda pojavi, više je nego izvesno da ćete je očas posla rešiti. Ono čega biste trebali da se čuvate jeste da “idete glavom kroz zid” u nekim situacijama. Stoji da možete srušiti prepreke, ali u trećoj dekadi februara, to može dovesti I do pucanja jednog saradničkog odnosa. Što se finansijskog dela tiče, mnogo bolja je prva polovina meseca.

Zdravlje

Forma je odlična, energija još bolja I možete se osećati kao da možete “pomeriti brda”. Ipak, kod nekih od vas se mogu javiti glavobolje, problemi sa sinusima I kratkotrajne virusne infekcije. Takođe, u brzini se možete povrediti, bilo na radnom mestu, bilo u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Vodite računa da se ne opečete, posečete, udarite. Znate kako se kaže – Ko se čuva, I Bog ga čuva….

Strelac

Ljubav

Polje pokreta, kao I polje životne radosti naglašeni su tokom februara meseca, pa je ovo više nego dobar period da sa voljenom osobom napravite jedan veliki pozitivan zaokret. I sami ste svesni kako ste prošli loše kroz januar, koji je za vaše odnose bio baš komplikovan, pa zato sada koristite priliku da poboljšate I komunikaciju sa voljenom osobom, ali I da u vašu vezu uvedete više elemenata uživanja, provoda, zabave. Partner u početku može biti malo stegnut I nepoverljiv, ali se od prelaska u drugu nedelju februara već u potpunosti otvara prema vama. Ukoliko ste sami, u vašem polju ljubavi Mars I Venera napraviće pravu atmosferu za neka divna I podsticajna dešavanja. Vi ćete biti aktivniji prema suprotnom polu, ali ni oni vam neće ostajati dužni, pa je više nego izvesno da se sa nekim osobama možete baš povezati, prvo kroz komunikaciju, a ona I kroz želju da ostvarite nešto više. Oni koji ne žele da se smiruju, svakako februarske dane mogu iskoristiti za avanture, jer ćete ovakvih « ponuda » imati više nego inače.

Posao

Ono što vam kroz februar I nije baš najsjajnije postavljeno je segment finansija – to ne znači da ćete ostati bez novca, već da ćete morati da budete vrlo pažljivi, jer će pare teško dolaziti, a lako odlaziti. Zato, pamet u glavu! Iz nekog zastoja kada su dogovori I komunikacija sa poslovnim partnerima u pitanju, izaći ćete do kraja prve nedelje ovog meseca. Nakon toga – otvoren vam je put da se aktivirate I da budete uspešni u tome. Pošto će vam polje dogovora biti jako aktivno maltene do kraja februara, usmerite svoje snage na pronalaženje novih tržišta, na komercijalne aktivnosti, na dogovore sa saradnicima. Moguće je da ćete tokom ovog perioda imati I više kraćih poslovnih putovanja.

Zdravlje

Vladarka polja zdravlja nije u najboljoj poziciji tokom ovog meseca, tako da svakako na ovaj segment morate obratiti više pažnje. Problem je u tome što će vam se činiti da imate više nego dovoljno energije, I možete prelaziti neke svoje granice, što bi dovodilo do pada imuniteta I lake podložnosti virusima I bakterijama. Obnavljajte energiju svog organizma – krećite se, jedite dobro, odmarajte.

Jarac

Ljubav

Sa Marsom I Venerom koji tranzitiraju kroz vaše polje doma, nema tu šta posebno da se priča – dokle god ovu veliku energiju ulažete u nešto konstruktivno, pa makar to bile I samo “aktivnosti” u spavaćoj sobi, sve će biti kako treba. Ukoliko pak dozvolite da se u odnos sa partnerom uvuče svadljivost, onda slobodno računajte na jedan mesec koji će biti sa velikim padovima u odnosu. Generalno – teško je da ćete tokom ovog meseca moći u potpunosti da računate na voljenu osobu, jer će ona imati velike promene raspoloženja. Ako umete I možete – pravite se da ne primećujete…Za slobodne Jarčeve – mrka kapa. Juriće vas osobe koje sa vama hoće samo avanturu ili seksualni kontakt, a ozbiljnog partnera neće biti ni od korova. Doduše, neke od njih ste vi rasterali svojim ponašanjem ili preozbiljnim stavom, pa sada nije ni čudo što im nema ni traga ni glasa. U prevodu – verovatno tokom februara nema ništa od emotivne veze. Ostaje vam da čekate mart ili da se upustite u neku avanturu….

Posao

Neke ste poslovne lekcije na teži način naučili tokom januara, pa vam sad ne pada na pamet da pravite iste greške. Na početku meseca ćete uzeti par dana da razmislite, da sagledate situaciju sa svih strana, pa da tek onda donesete odluku na koju ćete stranu I na koji način. Ovako usporen tempo će biti samo na početku februara, već nakon toga očekuje vas obilje aktivnosti koje vam mogu doneti neke dobre kontakte I povezivanje sa ljudima koji vam mogu biti poslovno važni. Iako ćete tokom celog perioda biti posebno usmereni na finansijski segment, ovde ne očekujte neko značajnije poboljšanje.

Zdravlje

Vladar polja zdravlja je u dosta lošim aspektima početkom meseca, što govori da I u februaru morate obratiti veliku pažnju na ovaj segment. Ako dođe do prehlada, virusnih ili bakterijskih infekcija, postavite se odgovorno prema sebi, uzimajte lekove I obavezno odležite. Starijoj populaciji aktuelni će biti problemi sa zubima, kostima, reumom.

Vodolija

Ljubav

Veći deo februara meseca zauzete Vodolije će imati dosta skladan odnos sa voljenom osobom. Prisustvo Sunca (koje vlada vašim ozbiljnim partnerstvima I brakom) u vašem polju ličnosti, govori o tome da je partner spreman da vam se prilagodi, da vam izađe u susret po mnogim pitanjima, ili što bi se narodski reklo – da vam ide “niz dlaku”. Sad, umećete I vi da odgovorite na pravi način – da iznenadite prijatno, da kažete neke lepe reči, ili da svojim postupcima ulepšate zajedničke momente sa voljenom osobom. Zato, ove dane lepo iskoristite – povežite se dodatno sa partnerom I uživajte! U polju pokreta, komunikacije, putovanja, kratkotrajnih romansi – smestili su se Mars I Venera. Da ćete umeti da osvojite – o, hoćete, itekako. Da nađete prave reči, da šarmirate, da zavedete očas posla. Jedini je problem u tome što priče započete u ovom periodu ne obećavaju baš da će trajati naročito dugo. Više mi to liči na nešto burno, super uzbudljivo i seksi, ali sa kratkim rokom trajanja. Pa dobro sad…možda se neke od ovih veza « protegnu » i na neki duži naredni period…

Posao

Naglašeno polje komunikacije i dogovora, kao i vladar polja posla u svom sedištu – govore o tome da je pred Vodolijama jedan brz, ispunjen dešavanjima mesec. Da ne pričamo o tome da je Sunce u vašem znaku, da se ambicije itekako mogu probuditi a vi želeti da svi oko vas konačno saznaju i shvate kakve sve kvalitete posedujete i šta možete uraditi sa njima. Mnogo ćete se kretati, neki od vas i putovati, mnogo ćete komunicirati i ostvarivati kontakte sa poslovnim saradnicima. Što se finansijskog segmenta tiče, pred vama je jedan solidan period. Prilivi će biti dosta redovni, a možete zaraditi I od dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Jaka energija je prisutna, i zato je sada pravi trenutak da se pokrenete. Obavezno na neku rekreaciju ili fizičku aktivnost, i to što pre ! Ne samo da će vam to prijati – učiniće čudo kada je vaše zdravlje u pitanju ! Ako se ne budete « trošili », možete postati jako nervozni, a tu već i sami znate koliko stres loše deluje na vas.

Ribe

Ljubav

U februar ulazite prilično « ustalasani » svim onim što se u proteklom periodu dešavalo između vas i partnera. Evidentno je da se nešto mora menjati, i tamo negde od početka druge dekade februara je i pravi trenutak za to. Kao da ćete vi I voljena osoba napraviti neki presek, više se okrenuti jedno ka drugom I mnogo češće nego inače tražiti da imate samo svoje, zajedničko vreme, odvojeni od svih…koje ćete uglavnom koristiti da ponovo probudite uspavanu bliskost I oživite strasti. Ovaj mesec zaista može doneti jedan ogroman pozitivan preokret, pa ga maksimalno iskoristite. Slobodne Ribe se itekako mogu zainteresovati za jednu osobu koja kao da se malo poigrava sa vama. Mlađe generacije bi rekle – Udara vam čežnju….Možda vaši pokušaji da je osvojite baš i neće biti blistavi tokom prve dekade februara, ali u ostatku meseca je itekako moguće da započnete značajniji kontakt sa njom. Jedini je problem ovde što vam je polje tajni jako naglašeno, pa bi ovo, makar u svojoj početnoj fazi, morao biti tajni odnos.

Posao

Tokom februara vam sledi promenljiva situacija u poslovnom segmentu –upadanje u statične faze u kojima se odlažu dogovori ili dolazi do nekih zastoja, da biste već u sledećem momentu bili u jurnjavi u kojoj nećete znati šta pre od obaveza da započnete. Pomračenje Meseca je u vašem polju poslovne svakodnevice, a pomračenje Sunca u vašem znaku, pa svakako pred sobom očekujte trenutke koji će biti prilično zahtevni po vas. Naročito će poslednja dekada februara biti komplikovana, jer će tada dosta toga izgledati konfuzno i nejasno. U tim trenucima ne delujte ishitreno, već dobro razmislite – rešenja će se ukazati dosta brzo. U finansijskom segmentu možete dosta zaraditi tokom ovog perioda.

Zdravlje

Dosta promenljiva zdravstvena situacija i ne biste trebali da se opuštate. Ne samo da će imunitet i dalje biti na klackalici, možete povremeno biti i u psihičkim padovima, što će vam doneti probleme sa spavanjem, ali i nervozu. Potrebno je da što pre promenite nešto u načinu ishrane, da uzimate više crvenog mesa, više vitamina kroz povrće i voće.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com