Ceca dobila ponudu da snimi rijaliti stilu Kardašijanovih: Evo koja CIFRA je u pitanju - Volim Podgoricu

Ceca dobila ponudu da snimi rijaliti stilu Kardašijanovih: Evo koja CIFRA je u pitanju

Pjevačica Ceca Ražnatović je, navodno, dobila ponudu od jedne privatne producentske kuće da sa svojom djecom, Veljkom i Anastasijom, snimi rijaliti, i to za honorar od 400.000 eura.

Planirano je da kamere budu postavljene u njenoj vili kako bi snimale Cecu i njenu djecu u opuštenoj, kućnoj varijanti od zore do mraka.

Iako je su joj za to ponudili 400.000 eura, plus 100.000 ako pristanu da učestvuju i njeni sestra, zet, roditelji i brat, Ceca se ljubazno zahvalila i objasnila zbog čega je tu ponudu odbila.

“Moj život je već rijaliti! Kardašijani su mala beba u odnosu na ono što se dešava u našoj kući, ali ja bih da to ipak ostane naša mala porodična tajna. Ni ja ni moja djeca nismo za to”, kaže Ceca.

“Imam svoj život, koncerte, publiku… Razumijem da bi mnogi voljeli da me vide u rijalitiju, ali nemam to u planu. Zahvalna sam produkciji koja je imala želju da napravi projekat, ali meni novac nije sve u životu. Dobila sam ponude od tri produkcijske kuće – dvije iz inostranstva i jedne iz Srbije – i svima sam se zahvalila na ponudi”, kaže Ražnatovićka.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com