Incident u zgradi CEDISa, NOŽEM napao na radnike! - Volim Podgoricu

Incident u zgradi CEDISa, NOŽEM napao na radnike!

Ozbiljan incident dogodio se jutros oko 8 časova u zgradi CEDISa u Kolašinu kad je R.V. iz tog grada nožem napao dvojicu zaposlenih te firme. U incidentu nije bilo povrijeđeni a Kolašinca je privela policija.

R.V. je jutros nešto prije 8 časova, a odmah po dolasku zaposlenih u kancelariju, prvo verbalno a zatim i fizički napao radnike Elektrodistribucije, saznaje Kodex u policiji.

Kolašinac je histerično vikao na radnike, nejasno govoreći o problemu sa žicom a nakon što su ga oni zamolili da smanji ton on ih je gađao predmetima sa kancelarijskog stola – kazao je izvor Kodexa.

Radnici su ga opet zamolili da se ne uzrujava, da ne viče i da smireno iznese svoj problem, nakon čega je on ustuknuo ka vratima i iz džepa jakne izvadio nož dužine sječiva preko 20 centimetara i krenuo ka jednom zaposlenom.

Drugi zaposleni je uspio da zatvori i zaključa vrata, budući da se R.V. nalazio na samom pragu, nakon čega su obavijestili policiju – ispričao je izvor za Kodex.

Službenici CB Kolašin su ubrzo stigli i zatekli R.V. u hodniku zgrade CEDISa, nakon čega su ga priveli na saslušanje.

Kolašinac je, posle napada na ovu dvojicu zaposlenih, a prije dolaska policije, sa nožem u rukama, pokušavao da uđe i u ostale kancelarije.

Prava je sreća, da u prostorijama nije bilo još radnika, s obzirom da se napad dogodio prije 8 časova, tako da još nisu stigli na posao.

Kako je kazao izvor Kodexa, R.V. se prije dolaska u zgradu CEDISa, nasilno ponašao na više mjesta u gradu.

1 komentar

  1. Thanks! I think you will maybe not worry much if I browse around your site a tad bit more. “The preservation of the sacred fire of liberty and the destiny of the republican model of government are justly considered … deeply … finally, staked on the experiment entrusted to the hands of the American people.” by George Washington..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com