PODGORICA: Nagrađeni arhitektonski radovi u Perjaničkom domu - Volim Podgoricu

PODGORICA: Nagrađeni arhitektonski radovi u Perjaničkom domu

Izložba konkursnih radova pristigla na dva konkursa za buduće vrtiće koje je raspisalo Ministarstvo održivog razvoja i turizma biće večeras otvorena u Perjaničkom domu na Kruševcu od 19 časova.

– Nacionalni konkurs za idejno urbanističko-arhitektonsko rješenje dječijeg vrtića i jaslica u naselju Guke u Opštini Pljevlja, bio je otvoren do 16. septembra. Na Konkurs je pristiglo deset radova, a žiri je 23. septembra donio odluku o raspodjeli prve, druge i treće nagrade, kao i tri otkupa. Odlukom Žirija, prva nagrada pripala je autorskom timu koji su činili Ivana Barišić, Matija Vuković i Dragana Cukić. Druga nagrada pripala je autorskom timu koji su činili Miloš Laković, Milica Fatić, mr Maja Dapčević i Miloš Milićević, dok je treća nagrada pripala autorskom timu koji su činili dr Slavica Stamatović-Vučković, Marija Ćaćić i Nevena Mijušković – navode iz Ministarstva.

0602vrticUz to, međunarodni konkurs za idejno urbanističko-arhitektonsko rješenje dječijeg vrtića i jaslica u naselju Blok VI u Podgorica, bio je otvoren do 23. septembra, pristigla su 23 rada, a žiri je 30. septembar donio odluku o raspodjeli nagrada.

– Odlukom Žirija, prva nagrada pripala je autorskom timu koji su činili Ana Raičević, Nemanja Mitrović i Đina Prnjat. Druga nagrada pripala je autorskom timu koji su činili Dejan Miletić, Jelena Miletić, Aleksandar Slaviković i Ivana Markićević, dok je treća nagrada pripala autorskom timu koji su činili Milić Đerković, Nevena Mijušković, Ivan Asanović i Dušan Džudović.

Postavka će biti otvorena do 10. februara.

(Analitika)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com