Mjesec rođenja određuje karakter: Kada se rađaju manipulatorke, ranjive, hrabre… - Volim Podgoricu

Mjesec rođenja određuje karakter: Kada se rađaju manipulatorke, ranjive, hrabre…

Mjesec vašeg rođenja je, najvjerovatnije, uticao na vaš karakter, još više nego znakovi Zodijaka. Za razliku od astrologije, o tome postoje određeni naučni dokazi.

Nema sumnje da temperament, karakter, sudbina žene zavisi ne samo od njenog vaspitanja i preživljenih životnih trenutaka. Rođenje, u određenom mesecu, može dosta da ispriča o ženi. Dakle:

Januar

U ovom mjesecu dolaze na svijet najstrpljivije i najizdržljivije žene. Često su one obdarene crtama stoičkog, muškog karaktera. One se, sigurno, neće žaliti i dijeliti otkrovenja. Radije će same, ponosno i samostalno, rješavati sve svoje probleme. Januarske žene ne vole sve što se tiče čišćenja i sređivanja kuće, ali u kuhinji i spremanju jela – imaju talenta.

Februar

Februarske žene su uporne, tvrdoglave, osetljive i mogu biti osvetoljubive. Imaju poprilično složen karakter. Kod njih se dešavaju nervni lomovi, ali u isto vreme, prisutan je poprilično visok nivo samokontrole. One se ne boje poteškoća, odluke donose ekspeditivno, ne razmišljajući dugo. Zbog žurbe nisu uvijek tačne. Odlično manipulišu ljudima, i zato često imaju dobru karijeru.Veoma vole djecu.

Mart

Martovske žene – najosjetljivije žene. Veoma su osjećajne i ranjive. Često pokazuju tvrdoglavost, što na kraju ide na njihovu štetu. Umiju da budu nesigurne i često se smatraju nesrećnima. Ovim ženama je, zbog njihove stidljivosti, zaista teško da dođu do uspjeha. Priroda im je podarila krhkost i šarm, zato one, tako često, privlače muškarce-zaštitnike.

April

April je mjesec hrabrih, upornih i motivisanih žena. Savršenim dodatkom smatra se racionalnost i praktičnost. One uvijek znaju šta žele, zato polako, ali sigurno postižu željeno. Ove žene nikako ne podnose nestabilnost. Emocije i osjecanja su im uvijek na prvom mjestu, iza uma.

Maj

U maju se rađaju samostalne i zahtevne, beskompromisne i odlučne žene. Ne opraštaju lako, nikome, može lako doći i do razvoda, mada će, kasnije, neminovno žaliti. To su tvrdoglave žene-lideri, zato je njima lakše zauzeti kancelariju šefa, nego pronaći muža. Za prioritet stavljaju sve materijalno.

Jun

Junske žene su veoma oprezne. Često su ranjive i nesigurne, ali pri tome, toliko su dobre da nikad neće biti osvetoljubive. Ne vole sukobe, imaju dobru intuiciju, koja im pomaže izbegavanju konflikata. Postupaju prema raspoloženju.

Jul

U ovom mjesecu rađaju se skromne i stidljive žene. Često brinu i stalno se bave samoispitivanjem. Cio njihov život je potčinjen raspoloženju. Skromne i romantične, u stanju su duboko osećati, ali nikad to ne pokazuju. Dom i porodica su, za ove žene, najvažnija životna stvar.

Avgust

Najponosnije i najnezavisnije žene su rađaju u ovom mjesecu. One su dobre i plemenite, ali veoma željne moći. Vole da budu u centru pažnje, veoma cene nezavisnost. Imaju veliku harizmu i uprkos mnoštvu zainteresovanih muškaraca, najviše vrednuju porodične odnose. Vrlo su iskrene i pristojne žene, zato su, često, podložne prevari.

Septembar

Septembarske dame – emotivne i temperamentne. Od drugih žena razlikuju se razboritošću i proračunljivošću. Izuzetno su samoljubive i pomalo škrte, zato se teško odvajaju od novca i vraćaju dugove. Vole biti u društvu, ali uvijek traže sopstvenu korist. Veoma su ljubomorne, izuzetno su pedantne i znaju veoma dobro da kuvaju.

Oktobar

U oktobru se rađaju veoma jednostavne u komunikaciji, odgovorne i oštroumne žene. Umjereno su praktične, ali u isto vrijeme i velikodušne. Odluke donose veoma oprezno. Imaju dobru memoriju. Veoma su principijelne i ne opraštaju izdaju, mada uvek pokušavaju sačuvati porodicu, u kojoj zauzimaju lidersku poziciju. Odlične su domaćice.

Novembar

Proračunljive i sebične žene. Veoma su jake ličnosti sa visokim nivoom intuicije. Njihovi supružnici će morati prihvatiti činjenicu da se njihovo mišljenje neće često uzimati u obzir. Ekonomične su. Veoma su strastvene u ljubavi, seksualne i temperamentne. One znaju voleti duboko i jako.

Decembar

Decembarske žene su – emotivne žene sa eksplozivnim karakterom. Uporne i neustrašive, nezavisne i direktne, one će postizati uspeh prevazilazeći sve prepreke. Veoma su komunikativne, romantične, idealistične, dobre su prijateljice. Ne odlikuju se štedljivošću i veoma su temperamentne, tako da u porodičnom životu često imaju poteškoće.

(b92.net)

1 komentar

  1. I have observed that in the world the present day, video games are classified as the latest rage with children of all ages. There are times when it may be unattainable to drag the kids away from the games. If you want the best of both worlds, there are plenty of educational activities for kids. Thanks for your post.

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com