PODGORIČANIN Radoje Rajo Simonović nastavlja da oduševljava u “PINKOVIM ZVEZDAMA” - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN Radoje Rajo Simonović nastavlja da oduševljava u “PINKOVIM ZVEZDAMA”

Podgoričanin Radoje Rajo Simonović oduševljava i u ovoj sezoni najgledanijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima “Pinkove zvede”.

Jedna od najvećih pjevačkih zvijezda na ovim prostorima, koja je jedan od članova žirija u ovoj sezoni, Dragana Mirković, za Raja kaže da ima baršunast glas i harizmu, da  vlada scenom, i da baš jedan takav kao što je Radoje treba estradi. Ni ostali članovi žirija nisu ostali imuni na šarm i glas ovog talentovanog muzičara iz Crne Gore.

Rajo kaže da mu puno znače ovakvi komentari. Bitno mu je mišljenje svih članova žirija, i tvrdi da usvaja sve njihove kritike.

U ovoj sezoni očekuje što bolji plasman i promociju sebe.

“Konkurencija je dosta jaka, jer ima kandidata i iz prve i druge sezone”, kaže Rajo za Kodex.

Pobjeda u ovom takmičenju bi mu, kaže, značila mnogo.

“Bio bi to veliki uspjeh za mene i još jedna stepenica više u karijeri. Ja se uvijek trudim da publici i fanovima pruzim mnogo lijepe muzike, kako bi uživali slušajući me na nastupima, i naravno, da opravdam svu njihovu podršku”, kaže naš sagovornik.

Na pitanje da li ima sujete među takmičarima, Rajo je jasan.

“Što se tiče sujete, za mene to ne postoji. Lično ne širim takve talase, ali pretpostavljam da toga svuda ima kad je neki način dokazivanja u pitanju”, poručuje on.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com