Gdje je i šta radi Boro Miranović? Kralj Crne Gore danas OVAKO izgleda i ne živi u svojoj KRALJEVINI! (FOTO/VIDEO) - Volim Podgoricu

Gdje je i šta radi Boro Miranović? Kralj Crne Gore danas OVAKO izgleda i ne živi u svojoj KRALJEVINI! (FOTO/VIDEO)

Sredovječni Crnogorci se sjećaju da je početkom devedesetih Titograđanin Boro Miranović bio politički aktivan i obučen kao Konan ispred grupe građana kandidovao se za kralja Crne Gore. Takođe je bio šampion u bodibildingu i trenirao je neke holivudske zvijezde.

Neki ga nazivaju pionirom performansa na ovim prostorima, neki ludakom, ali je činjenica da su političke ideje Bora Miranovića iz devedesetih danas stub nekih “ozbiljnih” političkih programa.

Prva neizostavna asocijacija na njega definitivno je dokumentarac, čiji je autor Momir Matović:

Boro Miranović, poznatiji kao Kralj Crne Gore, bio je kultni lik među omladinom u Podgorici i Crnoj Gori početkom devedesetih. Jedni su tvrdili da je on ironija i kritika na ratno stanje, drugi su ga ismijavali pa kasnije preuzeli njegove političke ideje. Čuven je njegov politički slogan “Ja znam kako – Crna Gora ka Monako“, koji se kasnije pojavio kao slogan jedne političke partije “Mi znamo kako”.

Neki su smatrali da mrtav, a onda je isplivala informacija da već godinama živi i radi u Americi. Tamo trenira i bavi se slikarstvom.

Boro Miranović danas Foto Facebook

Dugi niz godina nije se znalo za Bora, dok 2011. nije poslao svoje video “tutoriale” za treniranje. 

Miranović je bio višestruki prvak u bodibildingu i više puta je napominjao da je trenirao nekoliko holivudskih zvijezda.

Od 2011. ponovo nije bilo ni traga ni glasa od Bora, ali se pre nekoliko nedelja pojavio najnoviji Miranovićev snimak, na kom pozdravlja Podgoričane.

I za kraj, neizostavno Borovo gostovanje sa Cecom, kod čuvenog Minimaksa.

Bora Miranović je legenda Podgorice, jedan od rijetkih autentičnih i svojih Titograđana, kojih je sve manje, a koji nam nedostaju.

(Volim Podgoricu/dijaspora.news)

7 komentara

  1. Nice post. I was checking continuously this blog and I am inspired! Extremely useful information particularly the last part 🙂 I deal with such info a lot. I was looking for this particular information for a very long time. Thanks and best of luck.

  2. Undeniably believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the net the easiest thing to be aware of.
    I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they just do not know about.
    You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing
    without having side effect , people could take a signal.
    Will likely be back to get more. Thanks

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com