POKUŠAJ LIKVIDACIJE BOMBOM U BEOGRADU JE CRNOGORSKI POTPIS: Borba za srpsku teritoriju je počela (FOTO) - Volim Podgoricu

POKUŠAJ LIKVIDACIJE BOMBOM U BEOGRADU JE CRNOGORSKI POTPIS: Borba za srpsku teritoriju je počela (FOTO)

Narko-diler, Ivan Ćirić (38), koji je juče teško povrijeđen u eksploziji automobila u beogradskom naselju Braće Jerković, samo je jedna u nizu meta u obračunu klanova koji se dešavaju poslednjih godinu dana.

Bomba ispod automobila najčešće se primjenjuje u slučajevima kada je nekome ukraden tovar droge ili izvršena bilo kakva prevara sa narkoticima, a još češće kada dugogodišnji narko-diler pokuša da izađe iz posla.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Tada predstavlja opasnost za ostatak klana, pa bombom crnogorski klanovi (ili oni koji ih kopiraju) ostavljaju svoj potpis.

Trenutno ima pet klanova koji se bore za prevlast na srpskoj teritoriji. Crnogorski klanovi Srbiju vide kao teritoriju koju lako mogu da osvoje jer su finansijski nadmoćniji. Beogradsko podzemlje je toliko osiromašilo da nemaju ni za cigarete. Borba je počela, sad ubija ko koga dohvati. Biće toga još – kaže naš izvor.

Ovo nije prvi put da se Ćirić našao na meti atentatora. Njega su, kako saznajemo, već dva puta pokušali da ubiju.

KAKO SU RANIJE POKUŠAVALI DA GA UBIJU

Prvi atentat izveden je na isti način kao i juče – u njegov automobil podmetnut je eksploziv i tada je jedva preživio. Drugi put atentatori su se oslonili na vatreno oružje, pucali su u narko-dilera, ali je on i iz te sačekuše izašao živ.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Takođe, Ćirić je navodno bio blizak za Baraninom Vasom Pavićevićem, bokserom i vođom crnogorskog podzemlja. Pavićević je, kao i Ćirić, preživeo dva atentata.

Crnogorac je nastradao početkom devedesetih, u trećoj sačekuši, kada je u njega ispaljeno između 60 i 100 metaka različitog kalibra. Ovoliko metaka govori o tome koliko su ubice strahovale od njega, pa su pucali plašeći se da slučajno opet ne prežive.

Treći pokušaj ubistva na Ćirića izveden je nedaleko od njegove kuće, što, kako naš izvor kaže, takođe govori o tome da je bio dobro praćen i da ni u ovom slučaju ubice nisu htjele da rizikuju neuspješan atentat.

3 komentara

  1. Your affordable wireless support, our endless nationwide 4G LTE insurance, the fastest nationwide 4G LTE circle, and our top-ranked wireless gadgets are all made to do something: assist the people of Oceanside, CA remain attached to what is most significant in their mind – athome and virtually wherever they go.

  2. Heya i am for the primary time here. I came across this board and I to find It really helpful & it helped me out much. I’m hoping to give something back and help others like you helped me.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com