Ovako izgleda Čolina supruga koja se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti (FOTO) - Volim Podgoricu

Ovako izgleda Čolina supruga koja se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti (FOTO)

Zdravko Čolić važi za miljenika žena, ali njegovo srce već decenijama pripada supruzi Aleksandri, s kojom ima dvije ćerke.

Zdravko i Aleksandra vjenčali su se 2001, a u braku su dobili Unu i Laru. Supruga slavnog pjevača rijetko se pojavljuje u javnosti.

Foto: Dejan Živančević / RAS Srbija

– Vjenčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života – rekao je tada Zdravko.

Na pitanje kako ga je osvojila Aleksandra, Čolić je ranije za “Hello” izjavio:

– Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sjekira se… Čovjek nekako prepozna osobu koju bi opet rado vidio, uhvati neku emociju koja bez riječi govori da joj je stalo do njega. To ne mogu da objasnim jer može pred tobom biti najljepša i najpametnija žena a da jedva čekaš da odeš od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je vjerovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju.

1 komentar

  1. You guys are sik perchers,come up to my lake, lake simcoe perch capital. nice videos watched your ice fishn vids too I am just getting into perch this year they tricky . keep up the good fishn……

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com