PODGORICA: Ukradeno 200 metara ograde - Volim Podgoricu

PODGORICA: Ukradeno 200 metara ograde

Ograda oko trim staze u Tološkoj šumi je sa južne strane u dužini od preko  200  metara čitava sklonjena, odnosno najvjerovatnije ukradena.

Lopovi su odnijeli panele i stubove sve do kapije sa istočne strane.

Na južnoj strani, osim betonskog sokla u kojem su šarafi od stubova, ostala je i kapija, koju vjerovatno, nijesu mogli da razmontiraju, jer je učvršćena dobro.

Iz Glavnog grada, odnosno “Zelenila”, nijesu odgovorili da li je ograda ukradena, kolika je šteta i šta su uradili povodom toga.

„Vijesti” su u decembru pisale da je više desetina metara ograde oko trim staze u Tološkoj šumi  ukradeno .

Ni tada iz Glavnog grada nijesu se oglasili da pojasne o čemu se radi.

“Primijetio sam već neko vrijeme da ograde nema, razlog ne znam, ali pretpostavljam da je neko došao noću i razmontirao panele, odnosno ukrao. Ovaj dio je nekako zavučen, iako ima rasvjeta na trim stazi, rijetko ko prolazi noću”, kazao je Vladan Ivanović.

Kako je ranije saopšteno iz Glavnog grada, radnici „Puteva” sanirali su staru i izgradili novu trim-stazu, a za to je iz budžeta Glavnog grada izdvojeno 15.897 eura.

“Tokom sanacije postojeće trim-staze, završeni su radovi na mašinskom profilisanju terena, zamjeni kamenog agregata i popravci ivične linije. Urađeno je geodetsko iskolčavanje, mašinsko iskopavanje i tamponiranje nove trim-staze”, naveli su iz „Puteva”.

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com