TQ PLAZA: Stanovi od 1.190 i 990 kvadrata bili predviđeni za šefa kriminalne grupe - Volim Podgoricu

TQ PLAZA: Stanovi od 1.190 i 990 kvadrata bili predviđeni za šefa kriminalne grupe

Članovi opštinske delegacije Budve i novinari juče se u lameli C TQ Plaze obišli i dva  stana na sedmom, odnosno šestom spratu  od 1.190 i 990 kvadrata.

Nezvanično je rečeno da su stanovi bili predviđeni za šefa kriminalne grupe, odnosno političara DPS-a Svetozara Marovića.

Stan na sedmom spratu u katastru se vodi kao jedna stambena jedinica, a podiljeljen je na  14 apartmana, dok je drugi stan  u jednom djelu.

Opštini Budva presudom su  pripala i dva penthausa od 190 kvadrata u završenoj  Lameli B.

U jednom od tih stanova  se snimala i serija “Budva na pjenu od mora”, a koji je koji je koristio  glavni lik, tajkun Savo Bačić.

Neuseljivo je gotovo šest od ukupno osam hiljada kvadrata poslovno- stambenog prostora u TQ Plazi, kojim je Budvi i sudski nadomještena krađa 19.500.000 eura.

(Vijesti)

1 komentar

  1. I have been exploring for a little bit for any high quality articles or weblog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this web site. Studying this information So i am glad to express that I’ve a very good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most certainly will make certain to do not fail to remember this web site and provides it a glance regularly.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com