“Majčinstvo ne može da se opiše riječima” - Volim Podgoricu

“Majčinstvo ne može da se opiše riječima”

Glumica Tamara Dragičević (27) ni u poodmakloj trudnoći nije propuštala važne gradske događaje – filmske i pozorišne premijere. Čak je i u teretanu išla do osmog mjeseca, a na sceni beogradskog Ateljea 212 igrala do devetog. Ova donedavno aktivna trudnica sada je aktivna mama, koja se na “daske koje život znače” vraća samo dva mjeseca nakon što je sa kolegom Petrom Benčinom dobila kćerku Stašu, piše Gloria.

“Za nekoliko dana, ponovo ću, poslije nekoliko mjeseci odsustva zbog trudnoće i porođaja, stati na pozorišnu scenu. U pitanju je predstava “Slavna Florens” koja je na repertoaru 18. februara. Moje divne kolege i prijatelji Gorica Popović i Ivan Mihailović nisu igrali ovaj komad dok sam bila odsutna. Kako sam u njemu glumila do početka devetog mjeseca trudnoće, pauza nije bila velika”, kaže glumica.

Koliko vas je promijenilo majčinstvo?

“Ne umijem riječima da iskažem to osjećanje, a da to kasnije na papiru izgleda baš onako kako se ja osjećam. To je nemoguće. Dosta sam razmišljala o ženama koje postanu majke, pa znaju da ispričaju kako se osjećaju, ili o novinskim naslovima tipa “Najbolja uloga u njenom životu”. Kad niste majka, sve što vam neko o tome priča možete da razumijete, naslutite, ali tek kad to postanete, shvatite da to ne može da se opiše”, kaže mlada majka.

(Gloria)

 

3 komentara

  1. I’ll immediately take hold of your rss feed as I can not find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Please permit me know so that I may just subscribe. Thanks.

  2. hey all, I used to be just checkin¡¯ out this blog and I actually admire the basis of the article, and don¡¯t have anything to do, so if anybody would like to to have an engrossing convo about it, please contact me on AIM, my name is heather smith

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com