UHAPŠENI ZBOG PODVOĐENJA ĆERKE: Tjerali je na oralni seks za 5 eura… - Volim Podgoricu

UHAPŠENI ZBOG PODVOĐENJA ĆERKE: Tjerali je na oralni seks za 5 eura…

Ivan M. i njegova supruga Tanja iz Smederevske Palanke, koji su uhapšeni zbog sumnje da su dvije godine podvodili ćerku M. M. (15), prodavali su dijete i prvim komšijama kako bi otplatili dugove, pa čak i kafanske cehove za šljivovicu, saznaje Kurir.

Među četvoricom uhapšenih „mušterija“ koji su se seksualno iživljavali nad maloljetnom djevojčicom nalaze se i dvojica najbližih komšija kojima je Ivan M. podvodio maloljetnu ćerkicu.

– Oni stanuju u neposrednoj blizini kuće ove porodice. Mnogi mještani su šokirani što su i ta dvojica uhapšena jer niko ne bi mogao da pomisli da su mogli da rade takve gadosti nad djevojčicom koja je tada imala 13 godina. Međutim, sumnja se da su roditelji dugovali ovim komšijama novac za hranu, cigarete i posebno alkohol, pa su dug otplaćivali tako što su im podvodili dijete. Dešavalo se da podvode ćerku samo da bi platili čašicu rakije – kaže dobroobaviješteni izvor Kurira.

Mještani kažu da niko nije ni pretpostavljao šta se dešava u toj kući.
– Oni su tu živjeli u domu Tanjinih roditelja i uvijek su bili problematični, ali da su takvi monstrumi, niko nije sumnjao – kažu mještani.

M. M. je sa starijom sestrom i roditeljima živela u oronuloj kućici, a kako tvrde mještani, porodica je uglavnom živjela od krađa.

– Fizikalisali su po komšiluku, ali su u svakoj kući nešto ukrali. Upadali su i obijali podrume tokom noći, iz nekih kuća su čak odnosili zlato. Djeca su im bila gladna i molila za parče hleba po komšiluku – pričaju naši sagovornici.

Zlostavljana djevojčica nije išla u osnovnu školu izvjesno vrijeme, a jedan razred je ponavljala tri puta.
– Majka je nju i sestru slala u školu, ali su one bježale. Na kraju joj se sestra udala i otišla u neko selo. Kada su im se roditelji rastali, M. M. je ostala sa ocem, pa su se odselili u Beograd. Međutim, vratila se posle nekog vremena i smještena je u porodicu koja ju je ponovo upisala u školu – pričaju naši sagovornici.

Ivan i Tanja su se pre godinu dana rastali i odselili, a majka za ćerku nije pitala.

– Djevojčica ima određene zdravstvene probleme, međutim, nikada se nikome nije žalila na oca. Ta djeca su zapuštena, naučena na krađu i loše su vaspitana – dodaju naši sagovornici.

Podsjetimo, osim podvođenja u okolini Palanke, Ivan M. je ćerku dovodio na Plavi most u Beogradu i čekao u kolima dok je ona bila sa „mušterijama“. Otac je čak napravio cjenovnik, te je oralni seks naplaćivao 500, a klasični 1.000 dinara. Djevojčica je u međuvremenu dobila status žrtve i smještena je u hraniteljsku porodicu.

 

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com