SVADBA NA POMOLU Evo ko će biti KUM i kako že se zvati ćerka Andrije MIloševića - Volim Podgoricu

SVADBA NA POMOLU Evo ko će biti KUM i kako že se zvati ćerka Andrije MIloševića

Glumac Andrija Milošević prvi put je otvoreno govorio o vezi sa svojom dugogodišnjom partnerkom Aleksandrom Tomić.

Andrija je u emisiji “Ja to tako” poslušao izjave koje je Aleksandra dala o njemu, a potom prokomentarisao da je njegova draga veoma hrabra jer je uplovila u vezu s njim.

– Hrabra je zato što je sa mnom. Izgurala je taj početak – rekao je Milošević, a potom iznenadio voditeljku Ivanu Baltić i priznao da su žene jače od muškaraca.

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić, Foto: instagram / djedja

– Aleksandra ima nešto u sebi što privlači ljude. Ona je dobar i častan čovjek, dobar prijatelj. Bitno je da u vezi žena bude jaka. Vi ste kičma svake porodice, mi muškarci smo labilna, nesrećna bića. Što prije to shvatimo, bolje za sve – bio je iskren Andrija.

Inače, priča se da će ovaj par stati na ludi kamen u septembru, a da će im kum biti poznati voditelj i glumac Milan Kalinić.

Za razliku od većine muškaraca, Andrija bi volio da prvo dobije djevojčicu, a ne dječaka.

– Da, ćerke su vezane za očeve. Razmišljao sam o imenima, želio bih da je, ako bude djevojčica, nazovem po mojoj baki… Sofiji – otkrio je Milošević.

1 komentar

  1. Good website! I truly love how it is easy on my eyes it is. I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your RSS which may do the trick? Have a great day!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com