Dragan Adžić ostaje trener Budućnosti - Volim Podgoricu

Dragan Adžić ostaje trener Budućnosti

Nešto ne štima u rukometnom velikanu iz Podgorice. Bio je svjestan toga i tvorac najvećih uspjeha Ženskog rukometnog kluba Budućnost Dragan Adžić, koji je nakon katastrofe protiv Ferencvaroša u trećem kolu glavne runde Lige šampiona (25:33) u Morači najavio da je možda vrijeme i za njegovu smjenu.

Čovjek koji je već 17 godina u stručnim strukturama kluba rekao je da će u tokom ove sedmice obaviti razgovore sa vodećim ljudima Budućnosti, nakon kojih će biti jasno s kim i kako dalje će igrati “plavo-bijele”.

Razgovori su obavljeni ekspresno, već sinoć, na kojima je sa trenerom i igračicama razgovarao predsjednik Predrag Bošković

“Nisam podnio ostavku. Mislim da nije pravi momenat da napustim klub u tako teškom trenutku”, rekao je Adžić. “Želimo najprije da se podignemo u mečevima do četvrtfinala, a onda ćemo vidjeti”.

Dragan Adžić je trener Budućnosti od 2010, kada je naslijedio Đulu Žigu, kojem je dvije godine bio pomoćnik. U julu 2015. potpisao je novi ugovor sa timom iz Podgo rice, koji ističe 2020. godine.

(Dnevne Novine)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com