NAJOPASNIJI: Ovi znakovi će vam napraviti “PAKAO” od života! - Volim Podgoricu

NAJOPASNIJI: Ovi znakovi će vam napraviti “PAKAO” od života!

Verovali u horoskop ili ne, postoje neke veze koje će svako od nas da prepozna u sebi, svojim ukućanima, prijateljima ili partneru. I dok su neke osobine znakova vrijedne hvale, druge niko ne želi da prizna i da ih smjesti uz svoje ime. Saznajte koji horoskopski znakovi su najopasniji kao partneri!

 

Ovan

Vjernost: Ako u njegovoj glavi to nije to, prevara se dogodi iznenada i nije rijetkost. No, ako se iskreno zaljubi Ovan voli svim svojim srcem.

Ljubomora: 75 posto

Bik

Vjernost: Vole sigurnost i sreću koju im donosi čvrsta i stabilna veza. Nisu skloni prevarama i vjerni su partneri. Iskušenje im nije nikakav problem te će mu se sigurno oduprijeti.

Ljubomora: 65 posto

Blizanci

Vjernost: Iako možda žele biti vjerni i odani, njihovom šarmu zaista je teško odoljeti. Ako nisu u ozbiljnoj vezi obožavaju da koketiraju, čak i kada ne žele ništa više od druženja, što može zbuniti drugu stranu. No kada se iskreno zaljube Blizanci se trude da udovolje partneru i da budu vjerni.

Ljubomora: 25 posto

Rak

Vjernost: Ako je njihova veza kvalitetna i vrijedna čuvanja i održavanja Bik će vam biti odan i vjeran do samog kraja. No s obzirom na njihove poprilično velike prohteve čvrsta veza se u njihovim očima lako može pretvoriti u nešto što nije vrijedno spašavanja. Dok je srećan Rak je vjeran.

Ljubomora: 85 posto

Lav

Vjernost: Uz prave riječi i gestove, Lava se može vrlo lako zavesti, ali to ne znači da će žrtvovati svoju vezu, već da će staviti na vagu i procijeniti šta mu više odgovara. Ima vrlo čvrst ego zbog čega ga je teško zadiviti.

Ljubomora: 80 posto

Djevica

Vjernost: Djevice su vrlo vjerne i odane te isto očekuju i od svog partnera. Ali ovaj znak u dugoj vezi može postati labilan, posebno ako mu se svidi nečije laskanje. Teško se zaljubljuju.

Ljubomora: 40 posto

Vaga

Vjernost: Vage vole da eksperimentišu i vagaju, kako u životu uopšte, tako i u vezi zbog čega se može reći da i nisu vjerni partneri. Uživaju u ljubavi i avanturama i teško ih je ukrotiti. No ako to kome pođe za rukom, ostaju dugo u vezi srećni i zaljubljeni.

Ljubomora: 50 posto

Škorpija

Vjernost: Škorpije su poznate kao veliki šarmeri i zavodnici što zbog lukavih i biranih riječi, a što zbog snažnog seksepila kojim zrače. Iako su skloni avanturama i vole da isprobavaju nove stvari, ako odaberu partnera za život njemu će se i posvetiti.

Ljubomora: 90 posto

Strijelac

Vjernost: Vrlo su društveno aktivni i popularni, zbog čega se njihova vernost ne spominje kao dobra osobina. Žele stabilnu vezu, ali su s vremena na vrijeme spremni da sebi priušte pokoju avanturicu.

Ljubomora: 20 posto

Jarac

Vjernost: Ovaj znak čvrsto stoji na zemlji i nisu mu potrebna nikakva laskanja da bi zadovoljio svoje potrebe. Vrlo su verni i odani i isto očekuju i od partnera. Spremni su da trpe za pravu ljubav.

Ljubomora: 30 posto

Vodolija

Vjernost: Vrlo nepredvidivi ljubavnici koje je teško kontrolisati. Vole igre i igrice zbog čega često “zaglibe” u nevjeru. Vrlo su nesigurni u ljubavi zbog čega postaju ranjivi i skloni eksperimentisanju.

Ljubomora: 10 posto

Ribe

Vjernost: Ribe su vrlo otvorene i vole plivati u društvenim i ljubavnim vodama. Veze su im duge i stabilne. Kada vole, vole iskreno i to će i pokazati svojim djelima, ali isto tako, avanturice im nisu strane.

Ljubomora: 70 posto

2 komentara

  1. I discovered your blog site on google and check a few of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading more from you later on!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com