9. Međunarodni indoor streličarski turnir – Herceg Novi Open 2017 - Volim Podgoricu

9. Međunarodni indoor streličarski turnir – Herceg Novi Open 2017

U okviru sportskog programa 48. Praznika mimoze, u Herceg Novom se tradicionalno održava Međunarodni indoor turnir u streličarstvu, čiji je domaćin Streličarski klub „Savina“ i Streličarski savez Crne Gore. Na liniji gađanja će i ove godine posjetioci turnira moći da vide streličare iz regiona, među kojima su i aktuelni nosioci državnih rekorda u kategorijama olimpijski luk, tradicionalni luk, goli luk i kompaund. Pored streličara iz Herceg Novog, takmičiće se i sportisti iz Kotora, Tivta, Podgorice, Sarajeva, Mostara, Beograda.

Na zvaničnom otvaranju, Streličarski klub „Savina“ će dodijeliti i posebno priznanje Ratomiru Paju Pavloviću, koji je pored svog višedecenijskog iskustva u vaterpolu, dao veliki doprinos i podršku pri osnivanju ovog hercegnovskog streličarskog kluba 2009. godine.

Deveto target indoor prvenstvo Crne Gore u streličarstvu- Herceg Novi Open 2017 održaće se u nedjelju, 19.02.2017. sa početkom u 10.15h u Sportskom centru Igalo.

Organizaciju Međunarodnog indoor streličarskog turnira- Herceg Novi Open 2017, podržali su  Opština Herceg Novi, Telemont, Sferaart, Biro Konto, Mikro bit, Omladinski centar Herceg Novi, Koala i Bilans KS.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com